Click pentru a te abona

S.O.S., Sănătatea tulcenilor (!) Memoriul medicilor din Spitalul de Urgență

0 Shares

*Numărul de medici pe specialități este mic, volumul de muncă este tot mai mare, salarizarea este mult sub nivelul celei din Uniunea Europeană *soluții posibile pentru atragerea de medici:

*Acordarea sporului de deltă/izolare medicilor din Spitalul județean de Urgență Tulcea

*Acordarea sporului de selecție calculat la salariul din Anexa 1 a OUG 20/2016

*Mandatarea prin lege a autorităților locale pentru a putea acorda prime pentru chirie și pentru plata utilităților (dacă nu dețin locuință), decontarea transportului la/de la locul de muncă, recompense pentru medicii cu rezultate deosebite

*Simplificarea procesului prin care medicii – etnici români din R. Moldova și Ucraina ar putea lucra în spitalele din România (există cereri în acest sens)

*Reglementarea legislației pentru obligarea medilor rezidenți pe post să profeseze o perioadă de cinci ani în spitalele din România, acolo unde le-au fost rezervate posturile

*Mandatăm forul nostru superior, Consiliul Județean Tulcea, îi mandatăm pe toți parlamentarii tulceni să facă toate demersurile necesare pentru a rezolva cererile noastre (semnează toți cei 85 de medici angajați ai Spitalului Județean de Urgență Tulcea)

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Îmi place

Un Raspuns la S.O.S., Sănătatea tulcenilor (!) Memoriul medicilor din Spitalul de Urgență

  1. Benu 13 octombrie 2016 at 17:28

    Este pertinent ceea ce spune domnul manager. Importanța subiectului abordat este atât de important încât nu am putut să nu remarc o discrepanță între verbal și non-verbal. Dacă nu ai sunet, ai zice că ne invită la botez! Acest detaliu este deranjant și mi se pare că are legătura cu ne-rezolvarea practică a problemelor reale despre care este vorba. Îmi doresc să se rezolve aceste incoveniente cât mai curând și cât mai serios!

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com