Click pentru a te abona

S-au stabilit coordonatele pescuitului sezonier la scrumbie pe brațul Sf. Gheorghe din Delta Dunării

112 Shares

După o nouă întâlnire a Comitetului Pescăresc la Administrația Biosferei Delta Dunării (ARBDD) în care s-au discutat aspecte legate de delimitarea zonelor de pescuit la scrumbie, mai exact, zonele de pescuit pentru segmentul km 9 – 44 de pe brațul Sf. Gheorghe s-a stabilit faptul că: pe sectorul braț Sf. Gheorghe km 0 – 9,  dreptul de pescuit să fie acordat doar pentru comunitatea pescarilor din localitatea Sf. Gheorghe.

În cadrul întâlnirii Comitetului Pescăresc s-au discutat trei puncte fierbinți:
1. În zona braț Sf. Gheorghe km. 9 – 44 comunitățile de pescari venite pentru pescuitul sezonier al scrumbiei din alte localități decât localitatea Sf. Gheorghe, pot intra la pescuit pe acest sector începând cu 15 martie și vor părăsi zona pe 15 iunie 2019.
2. Comunitățile de pescari din localitățile Sf. Gheorghe, Murighiol, Mahmudia au căzut de comun acord ca cei din localitățile Murighiol și Mahmudia să nu depășească zona de pescuit Perișor, conform actelor de reglementare emise de ARBDD .
3. Zona braț Sf. Gheorghe km. 9 – 44 va fi monitorizată permanent de echipaje ale Comisariatului Regional Murighiol – Sf. Gheorghe al ARBDD, ce se va deplasa cu o navă care va asigura supravegherea continuă a desfășurării activității de pescuit.

112 Shares
0 0 voturi
Rating
Subscrie
Notifică-mă la

0 Comentarii
Feedback-uri
Vezi toate comentariile

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com