Click pentru a te abona

S-a aruncat de la etajul opt al unui bloc. Pradă fără speranță a sărăciei, a disperării, a neputinței

0 Shares

Sin02Sin01

Tanti Ana avea numai 61 de ani și era o femeie liniștită, cu frica lui Dumnezeu. A lucrat o viață ca taxatoare pe autobuzele din municipiul Tulcea dar odată cu modernizarea mijloacelor de transport femeia a ieșit la pensie. În urmă cu doi ani și-a pierdut și soțul iar lipsurile cotidiene au devenit tot mai greu de suportat. S-a chinuit, pradă disperării și neputinței, a alunecat pe nesimțite într-o depresie profundă din care, cu toate eforturile celor apropiați, nu a mai reușit să scape.

Astăzi părea că va fi o zi ca oricare alta pentru tanti Ana. Dar…După ce a plecat fiica ei care venea în fiecare zi să o vadă și să o încurajeze, femeia a hotărât că este inutil să se mai zbată, să supraviețuiască cu o pensie mizeră, fără speranțe. Fără Speranțe. Izolată de sărăcie și de neputință. Și-a făcut ultima rugăciune. I-a mărturisit lui Dumnezeu că nu mai poate și s-a aruncat în gol de la etajul opt al unui bloc de pe strada Păcii din municipiul Tulcea. În cădere a avariat două mașini parcate. Medicii de pe ambulanța sosită în câteva minute nu au mai putut face nimic.

Faptul divers al sărăciei. Al neputinței.

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Îmi place

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com