Click pentru a te abona

R(r)omii din Babadag izolați, bine păziți dar și bine aprovizionați cu alimente si materiale care-i îndeamnă să se…dezinfecteze

358 Shares

În cursul zilei de ieri, 21 aprilie 2020, prin intermediul directorului Crucii Roşii Tulcea, Simona Covaliov, a fost direcționat către filiala Babadag un transport cu apă şi materiale de igienă ce provin din depozitul central al Crucii Roşii Române.

Este vorba despre 240 litri de apă plată (40 bidoane x 6 litri), 30 rezervoare pliabile pentru apă, 300 de recipiente de 1 litru de dezinfectant suprafeţe (gama Domestos), 50 litri dezinfectant mâini, 1000 perechi mănuși de unică folosință, 270 bucăţi săpun şi 150 pachete șervețele umede.

Aceste produse precum şi pachete de alimente vor fi distribuite azi, după ora 11.00 în cadrul unei ample acţiuni umanitare coordonate de Primăria Oraşului Babadag şi Inspectoratul Judeţean de Jandarmi, cu sprijinul Comunităţii Musulmane din Babadag (hogea Evren Usein) care va dona familiilor nevoiaşe din cartierul carantinat Bendea peste 100 de pachete cu alimente de bază.

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Îmi place

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com