Click pentru a te abona

România este  pregătită să acţioneze împreună cu partenerii europeni

100 Shares

În data de 21 ianuarie 2019, am avut onoarea de a participa alături de Preşedintele Comisiei pentru Afaceri Europene a Camerei Deputaţilor, domnul Angel Tîlvăr, şi omologul din Senatul României, doamna Gabriela Creţu, care au susținut lucrările Reuniunii Preşedinţilor COSAC. Conferința a avut loc în cadrul Palatului Parlamentului, fiind prezenți peste 150 de parlamentari din toate cele 28 de state membre Uniunii Europene, precum şi din  cele 5 state candidate şi din alte 3 ţări cu statut de invitat special.

De asemenea, au fost prezentate temele  sesiunii plenare a COSAC de la sfârşitul lunii iunie 2019, priorităţile Preşedinţiei României, Raportul Bi-anual COSAC, fiind dezbătute probleme precum migrația, contextul alegerilor europarlamentare, Brexit , oferind participanților sublinierea ideii că procesul de creștere al calității vieții cetățenilor europeni este garantat printr-o politică de coeziune corectă și uniformă .

Preşedintele Comisiei pentru Afaceri Europene a Camerei Deputaţilor a afirmat în cadrul conferinței că România este  pregătită să acţioneze împreună cu partenerii europeni, în vederea identificării celor mai bune mijloace de reducere a diviziunilor şi a disparităţilor de ordin economic şi social între statele membre , exprimându-și speranța că în lunile următoare temele dezbătute și constructive vor continua.

Deputat PNL Tulcea, Vasile Gudu 

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com