Click pentru a te abona

#ROMÂMIAfiiputernică! Bilanț CORONAVIRUS 26 Martie 2020. Opt decese doar la Suceava. Poliția, Armata sau Jandarmeria fac verificări pe străzi.

129 Shares

 15. Bărbat, 63 ani, din judetul Neamt, internat la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Iași însectia deATI, confirmat pozitiv în data de21.03.2020

16. Femeie, 70 ani, din judetul Suceava, internata in SJU Suceava, confirmată pe data de 25.03.2020

17. Femeie, 70 ani, din judetul Suceava, internata în SJU Suceava, confirmată pe data de 25.03.2020

 Decesul numărul 14 este un bărbat de 52 ani, cel mai tânăr dintre cei decedați, care a fost internat în Spitalul Clinic Județean de Urgență Suceava, confirmat pozitiv la COVID 19 pe 23 martie 2020 și care a decedat miercuri după-amiază, transmite Grupul de Comunicare Strategică.

Bărbatul suferea de obezitate.

 Decesul numărul 13 este o femeie din Caraș-Severin, de 72 de ani, cu istoric de călătorie în Spania (Madrid), care s-a aflat în autoizolare la domiciliu din 20 martie. Femeia suferea de afecțiuni preexistente (diabet, fibrilație atrială, cardiopatie ischemică). Ea a fost transferată pe 24 martie la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Timișoara, de la Spitalul Județean de Urgență Reșița, secția ATI, unde se afla din data de 21 martie.

Inițial, Grupul de Comunicare Strategică anunțase că pacienta nu avea istoric de călătorie și nici nu a fost identificat un contact pozitiv, ca dovadă a intrării în etapa transmiterii comunitare în România a infecțiilor cu coronavrus.

  Deși unele prevederi sunt vagi, lasă loc de interpretări și de multe întrebări fără răspuns, rostul acestor măsuri trebuie văzut în următorul sens: dacă nu ai un motiv urgent de a ieși din casă, stai acasă.

Dacă ieși totuși din casă, trebuie să ai mereu asupra ta fie adeverința de la serviciu, dacă mergi la muncă, fie un formular (declarație pe proprie răspundere) în care ai completat în prealabil motivul și durata pentru care ai ieșit din casă și unde te duci. Sunt doar câteva situații în care autoritățile îți permit să mai ieși din casă.

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com