Click pentru a te abona

RO-RO Isaccea-Orlovka: Localitățile care îndeplinesc condițiile pentru eliberarea permiselor de trecerea a frontierei

616 Shares

Referitor la întrebarea deputatului tulcean Simion Lucian-Eduard privind operaționalizarea micului trafic de frontieră prin punctul de trecere Isaccea – Orlovka, (RO-RO Isaccea, România, Orlovka, Ucraina), Ministrul Afacerilor Externe, Bogdan Aurescu a transmis un răspuns conform căruia înființarea punctului de trecere RO-RO Isaccea-Orlovka a fost convenit prin Acordul încheiat prin schimb de note verbale între Guvernul României și Cabinetul de Miniștri al Ucrainei, încă din anul 2015.

“Acordul impunea anumite condiții conform cărora trecerea frontierei de stat în regim de mic trafic se face prin punctele deschise traficului internațional, precum și prin punctele special deschise, în cazul nostru, punctul de tip Ro-Ro de la Isaccea. De prevederile acordului de mic trafic pot beneficia persoanele rezidente în zona de frontieră care au permis de trecere sau pașaport valabil. Dl ministru Aurescu a precizat în adresa de răspuns la întrebările adresate de mine că, ținând cont de dispozițiile menționate nu sunt necesare demersuri suplimentare privind operaționalizarea micului trafic prin punctul Isaccea-Orlovka și ne-a și indicat localitățile care îndeplinesc condițiile pentru eliberarea permiselor de trecerea a frontierei” a declarat deputatul social democrat Lucian Simion.

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com