Click pentru a te abona

Rezultatele alegerilor pentru Parlamentul European în județul Tulcea: PNL, PSD, USR-Plus, Pro România

558 Shares

autor Geta Negrișanu

Partidul Național Liberal (PNL) a fost și prima opțiune a votanților din județul Tulcea care s-au prezentat la scrutinul pentru alegerile europarlamentare din 26 Mai 2019. La o prezență la urne de peste 88 de mii de personae (45,11%).

PNL a obținut un scor care i-a asigurat primul loc în clasament cu 27,80% dintre sufragii iar prezența atât de numeroasă  la vot certifică exprimarea libertății! Este o bucurie pentru noi, un rezultat așteptat pentru un partid care este în mijlocul oamenilor, care știe exact care sunt nevoile lor și vine cu proiecte pe măsură (!) și da, acest vot atât de important implică mai multă responsabilitate și implicare din partea noastră pentru o Românie modernă și europeană. Noi, liberalii, mulțumim tuturor tulcenilor pentru încredere și sperăm să nu dezamăgim. La Tulcea s-au pus bazele unei Echipe tinere, oneste și de bun simț. Cu foarte mulți oameni inimoși, dedicați problemelor oamenilor și administrației publice. O Echipă liberală demnă de încrederea cetățenilor” a declarat Ilie Ștefan, Președintele Organizației județene a PNL Tulcea.

Locul doi a fost ocupat de Partidul Social Democrat (PSD) cu 22,38% dinte sufragii.

Este opțiunea oamenilor iar noi ne înclinăm cu respect în fața acestor rezultate certe. Dar este de datoria noastră să analizăm cu multă seriozitate care sunt factorii determinanți care au adus partidului nostru acest rezultat și vom face acest lucru în structurile noastre de partid pentru că stânga românească are nevoie de un partid puternic și acesta este PSD. Eu vreau să mulțumesc tuturor celor care ne-au votat dar și celor care nu au făcut-o, echipelor noastre de parlamentari, de primari, consilieri, militanți și să ne continuăm activitatea în administrația publică cu și mai multă determinare pentru că indiferent de ce se întâmplă pe scena politică noi avem aici, în județul Tulcea, de realizat câteva proiecte deosebit de importante pentru tulceni, pentru generațiile care vin după noi. Am promis, am început și vom continua aceste proiecte(!) Vă mulțumesc” a declarat Horia Teodorescu, Președintele Organizației județene a PSD Tulcea.

Alianţa 2020 USR Plus a ocupat a treia poziţie în preferinţele tulcenilor din Județul Tulcea cu 19,10% din voturi dar a câștigat în mod clar municipiul Tulcea unde s-a situat pe primul loc, cu 25,87% dintre voturile exprimate la urne de către tulceni. Cu 25,87% dintre voturi, Alianţa 2020 USR Plus a câştigat alegerile din municipiul Tulcea.

Votul dat ieri este clar cel mai puternic semnal că tulcenii vor schimbarea în profunzime a clasei politice. Rezultatul obținut la nivel de municipiu dar și la nivel de județ vine cu cea mai mare responsabilitate. In perioada următoare, la nivel de partid se va decide formatul Alianței 2020 USR PLUS pentru următoarele alegeri, însă până la un anunț oficial, echipa USR va începe sa iasă public cu propunerile de proiecte pentru Tulcea. Dacă dorința de schimbare este exprimată prin vot, schimbarea vine prin oameni, pe care ii așteptăm alături de noi sa se implice. Trebuie sa conștientizăm că fără implicare nimic nu se poate schimba, nu exista un salvator miraculos, salvatorii suntem noi înșine prin muncă, efort, transparența și corectitudine” a scris pe o rețea de socializare Elena Uram, Președinte BJ al USR Tulcea.

Cea de-a patra opțiune a tulcenilor a fost tânărul partid al lui Victor Ponta care a obținut 11,76% dintre sufragii în municipiul Tulcea și 10,27% în județul Tulcea

Este o onoare pentru noi faptul că tulcenii ne-au votat în număr atât de mare chiar dacă proiectul nostru Pro România este foarte tânăr și de foarte puțin timp pe scena politică. Vreau să mulțumesc din suflet tuturor românilor, tuturor tulcenilor care au fost alături de noi, care ne-au acordat, cu încredere și speranță votul lor. Pro România a câștigat duminică, 26 Mai a.c., prima bătălie – de mâine,  ne pregătim pentru următoarele! Rămâneți Pro România pentru că avem niște responsabilități extrem de mari și niște proiecte foarte importante pentru viitorul nostru, al tuturor. Vă mulțumesc, oameni buni(!)” a declarat Ștefana Zibileanu, coordonator  Organizația județeană a Pro România Tulcea.

558 Shares
0 0 voturi
Rating
Subscrie
Notifică-mă la

1 Comentariu
Vechi
Noi Cele mai votate
Feedback-uri
Vezi toate comentariile

Unde pot gasi rezultatele pe partide pe orasele judetului Tulcea? Pe site-ul BEC se pot vedea doar separat, pe sectii de votare, nu pe total oras.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com