Click pentru a te abona

Reținuți pentru furt de aparate tip pay-point, ATM-uri și țigarete

0 Shares

În urma a 9 percheziții efectuate pe raza județului Constanța, polițiștii au reținut 8 persoane bănuite de comiterea a peste 20 de furturi și tentative de furt de aparate tip pay-point, ATM-uri și țigarete.

La data de 24 ianuarie a.c., polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța au efectuat 9 percheziții domiciliare, pe raza orașului Hârșova și a localității Ciobanu din județul Constanța, la persoane bănuite că ar fi constituit un grup infracțional organizat specializat în comiterea de infracțiuni contra patrimoniului.

Persoanele în cauză, cu vârste cuprinse între 22 și 46 de ani, sunt bănuite că, în perioada decembrie 2017-ianuarie 2018, ar fi comis trei furturi de aparate tip pay-point, pe raza județului Constanța. De asemenea, acestea sunt bănuite și de comiterea a patru furturi de țigări din incinta unor societăți comerciale, pe raza județelor Constanța, Vrancea și Ialomița, precum și a unei tentative de furt de ATM, pe raza județului Tulcea.

Totodată, în urma investigațiilor efectuate în cauză a rezultat suspiciunea rezonabilă că membrii grupării ar fi comis alte 17 infracțiuni de furt și tentative de furt asupra unor aparate tip pay-point, de pe raza județelor Constanța, Vrancea, Ialomița, Bacău, Tulcea, Brăila, Giurgiu și Teleorman.

În urma perchezițiilor efectuate, au fost ridicate obiecte vestimentare, unelte pentru forțarea căilor de acces, autoturisme folosite la comiterea faptelor, telefoane mobile, stații de emisie-recepție, precum și alte bunuri cu valoare probantă în cauză.

Valoarea totală a prejudiciului în cazul faptelor comise este de aproximativ 50.000 de euro.

Polițiștii din cadrul I.P.J. Constanța au reținut 8 persoane, pe bază de ordonanță, pentru o perioadă de 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de 25 ianuarie a.c. să fie prezentate instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com