Click pentru a te abona

Reputat doctor turc vine la Constanţa pentru consultații gratuite în domeniul fertilizării in vitro

76 Shares

Unul dintre cei mai reputați doctori specializați în obstetrică şi ginecologie din Turcia, doamna doctor Ayset Jane Ozcan – de la Grupul Internaţional de Spitale Medical Park, vine în Constanța, sâmbătă 8 septembrie 2018, pentru a oferi gratuit opinia sa medicală cuplurilor din România care nu reuşesc să aibă copii pe cale naturală şi ar fi interesate de Fertilizare In Vitro (Plus Communication)

Primul pas va avea loc la oficiul Medical Park din Constanţa, unde doamna doctor Ayset Jane Ozcan va analiza investigaţiile anterioare de infertilitate, iar pe baza acestora va decide dacă mai sunt necesare alte investigaţii sau este oportună fertilizarea in vitro. Tot în cadrul OPD-ului, doamna doctor Ayset Jane OZCAN va întocmi dosarul IVF (în cazul în care toate investigaţiile necesare au fost efectuate), iar reprezentanţii din România ai Medical Park vor traduce actele medicale şi vor fi trimise departamentului IVF al Spitalului Medical Park Bahcelievler din Istanbul pentru înregistrare şi pentru pregătirea procedurii.

Pacientul va veni la Spitalul Medical Park din Istanbul pentru o consultaţie amănunţită. În cadrul acesteia, pacientul va completa investigaţiile lipsă (dacă este cazul), mai departe se va stabili tipul de protocol de stimulare ovariană potrivit situaţiei cuplului şi se va stabili de comun acord data începerii tratamentului.

La două săptămâni după embriotransfer, investigaţiile de laborator pot confirma sau infirma reuşita procedurii. Monitorizarea se va efectua de către doamna doctor Ayset Jane Ozcan sau un alt doctor din cadrul Spitalului Medical Park – secţia de obstretică şi ginecologie.

Despre Grupul Internaţional de Spital Medical Park din Turcia
Grupul Internaţional de Spitale Medical Park – cel mai mare lanţ de spitale private din Turcia – s-a lansat în anul 1995, iar la ora actuală acesta deserveşte pacienţi în peste 30 de spitale situate în 17 oraşe din Turcia. În momentul de faţă este actorul principal al sectorului medical, fiind trataţi peste 70.000 pacienţi din întreaga lume. Indiferent de statul social şi economic, serviciile de acces la asistenţă medicală la standarde internaţionale sunt bazate de principiul „sănătate pentru toţi”. Medical Park monitorizează îndeaproape tehnologii de înaltă clasă şi metode terapeutice la nivel mondial. De asemenea, îşi propune să servească drept model în ştiinţă şi practici inovatoare. Grupul continuă adăugarea de noi membri, în conformitate cu principiul „este dreptul fiecărui popor de a trăi sănătos şi să aibă acces la serviciile de sănătate”. Din anul 2016, România face parte din Grupul Internaţional Medical Park.

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com