Click pentru a te abona

Repunerea în funcțiune a sistemelor de irigații din Dobrogea, în dezbatere la Baia

1 Shares

Întâlnirea de lucru cu tema ‘Repunerea în funcțiune a sistemelor de irigații din Dobrogea’  a avut loc la stația de pompare pentru irigații SP Bază Sinoe din amenajarea de îmbunătățiri funciare Sinoe, zona Baia, aflată în administrarea ANIF Filiala Teritorială Dobrogea.

La întâlnirea organizată de filiala dobrogeană a ANIF în colaborare cu Organizația Utilizatorilor de Apă pentru Irigații Zmeica Baia, au mai participat directorul general adjunct al Agenției Naționale de Îmbunătățiri Funciare, Ion Costache, directorul Filialei Teritoriale de Îmbunătățiri Funciare Dobrogea, Alin Romeo Trifan și directorul general adjunct al Centrului Regional pentru Finanțarea Investițiilor Rurale 2 Sud-Est, Anghel Panait.

‘Este o întâlnire foarte importantă pentru agricultura dobrogeană și aș vrea să vă transmit salutul domnului președinte Horia Teodorescu, care nu a putut fi prezent aici.

La ora actuală, județul nostru are o șansă uriașă prin noul mecanism intitulat ‘Investiții Teritoriale Integrate’, un instrument prin care se finanțează proiecte prin Programe Operaționale diferite, fondurile fiind atrase pe mai multe axe prioritare. Suntem singurii beneficiari ai acestui mecanism financiar ITI, prin care mai mult de un miliard de euro sunt disponibili pentru dezvoltarea județului. De aceea vă rugăm și noi să accesați într-un număr cât mai mare aceste programe de finanțare.

Pentru mine, ca tulcean, este foarte important interesul dumneavoastră, atât al conducerii Îmbunătățirilor Funciare de la București, cât și de la Constanța de a asigura apă cât mai multă pe zonele de culturi din Dobrogea, zone dintotdeauna foarte generoase din punct de vedere al suprafețelor, dar și foarte afectate de căldură. Salut și felicit inițiativa dumneavoastră și vă doresc succes’, a declarat administratorul public Vasile Strat.

Cu acest prilej, potențialii beneficiari din domeniu au putut afla noutăți despre Programul Național de Reabilitare a Infrastructurii Principale de Irigații din România, dar și aspecte privind posibilitatea reabilitării infrastructurii secundare de irigații prin Programul Național de Dezvoltare Rurală, obiective și priorități la nivelul Centrului Regional pentru Finanțarea Investițiilor Rurale 2 Sud Est.

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com