Click pentru a te abona

“Rent a boat”, opțiune de mobilitate sustenabilă pentru Delta Dunării

0 Shares

“Trebuie să preluăm modelele de succes aduse de alți europeni, să le replicăm la Tulcea și să adăugăm specificul nostru local, iar aici noțiunea de “rent a boat” ar putea fi o variantă extrem de interesantă și inedită pentru promovarea mobilității sustenabile” a declarat președintele Consiliului Județean Tulcea în cadrul lucrărilor proiectului “Transdanube Pearls”.

rent-a-boat03

În acest context, președintele Teodorescu a vorbit despre exemplele de bună practică prezentate în cadrul work-shop-urilor organizate în Belgrad în urmă cu o lună.

De asemenea, domnia sa a precizat că, în viitorul apropiat, toți factorii implicați vor căuta soluții pentru identificarea unui sediu pentru un punct de informare, respectiv de diseminare a informației legate de transportul sustenabil din zonă.

“Trebuie să ne aliniem și noi la ceea ce alții fac demult, să ne inspirăm de la modele lor de bună practică, să le replicăm aici, la Tulcea și, dacă suntem suficient de isteți, să facem și alte lucruri, care la ei nu se pretează: să aducem propunerile noastre, să venim cu specificul nostru local. Ar fi bine, așadar, să adăugăm la aceste exemple oferite de omologii noștri și elementele specifice Deltei Dunării, să integrăm aici tradițiile noastre, iar în acest sens cred că ideea de “rent a boat” ar fi o variantă extrem de interesantă și inedită pentru promovarea mobilității sustenabile”, a declarat președintele CJ Tulcea, Horia Teodorescu.rent-a-boat02

Directorul ADR-SE, Luminița Mihailov, a vorbit despre planurile de investiții pentru mobilitate sustenabilă (prin ITI ar urma să fie implementate proiecte pentru planurile de mobilitate urbană), dar și despre ideea de implementare a unui sistem de piste de biciclete în interiorul Deltei Dunării.

untitled-2

‘Va trebui să schimbăm mentalități, iar acest lucru este extrem de dificil. Trebuie să reușim să determinăm oamenii să opteze pentru transportul public în defavoarea transportului cu propria mașină, respectiv în favoarea mersului pe jos, cu bicicleta’, a transmis Luminița Mihailov, care a discutat, de asemenea, și despre iminența testării unui model de centru de mobilitate sustenabilă (prin acel punct de informare despre care vorbea și președintele CJ Tulcea, Horia Teodorescu).

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Îmi place

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com