Click pentru a te abona

Reforma sistemului de protecție a copilului: pregătim deja proiecte de finanțare pentru perioada 2021 – 2027

304 Shares

“Conferința internațională cu privire la prioritățile fondurilor UE pentru România 2021 – 2027, a reunit  reprezentanți de specialitate de la Bruxelles, directori de DGASPC-uri din toată țara, UNICEF, Banca Mondială, ONG-uri relevante și reprezentanți ai Ministerelor Muncii, Fondurilor Europene, Dezvoltării Regionale, AM POR, AM POCU și ai Consiliului Tinerilor Institutionalizați cu scopul de a construi o platformă de dezbatere în vederea analizei sugestiilor și priorităților legate de următorul CFM referitor la dezinstituționalizare. Se are în vedere actuala perioadă de finanțare (2014-2020) și starea reformei sistemului de protecție a copilului precum și bunele practici aplicate” a comunicat directorul Direcției de Asistență și Protecție Socială (DAPS) Tulcea, Ștefana Zibileanu.

“Având în vedere proiectele actuale, aflate în implementare și, reamintesc faptul că noi avem rezultate notabile în acest sens după cum bine știți în cadrul  Direcției de Asistență și Protecție Socială (DAPS) Tulcea. Așadar, am analizat prioritățile reformei sistemului de protecție a copilului pentru a elabora un set de opinii, sugestii ce vor fi incluse în Programele Operaționale și în apelurile de proiecte pentru perioada următoare (2021-2027). Poate că cineva ar putea privi cu scepticism și ar spune că vorbim despre o perioadă prea îndepărtată. Trebuie să vă spun din practica și expertiza pe care am dobândit-o împreună cu o echipă extraordinară până acum (!) că așa se lucrează cu proiectele de finanțare pe termen lung. Contribuim continuu la reforma sistemului de protecție a copilului din România, prin parteneriate strategice, prin dezvoltarea de servicii sociale sustenabile, și prin formarea profesională a personalului care lucrează în sistem.

Prezența profesioniștilor care lucrează la nivelul de bază cu copiii, implicarea lor în implementarea directă a intervențiilor finanțate prin programele Uniunii Europene și în raportarea către autoritățile de management, ne va ajuta, cu siguranță să avem o perspectivă adecvată și reală privind provocările și oportunitățile din etapa implementării directe, cu concluziile și sugestiile valoroase care au fost adoptate în cadrul acestei reuniuni de lucru” a declarat Ștefana Zibileanu, directorul Direcției de Asistență și Protecție Socială (DAPS) Tulcea la finalul Conferinței internaționale cu privire la prioritățile fondurilor UE pentru România, 2021 – 2027.

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com