Click pentru a trimite e-mail

Recidivist tulcean îmbibat cu alcool și-a omorât tatăl vitreg care întreținea toată familia pentru țigări și băutură

0 Shares

*Astăzi, la Curtea de Apel Constanța se judecă recursul în cauza lui Bălan Paul – Aurelian  de 35 de ani care l-a omorât pe concubinul mamei sale,  urmând a fi luată decizia finală, definitivă și irevocabilă .

Untitled-2

Pe fondul consumului  excesiv de alcool, tulceanul Bălan Paul – Aurelian a început un scandal cu concubinul mamei sale, Oprina Aurel, pe care a început să-l lovească cu sălbăticie, cu mâinile și picioarele pentru că a refuzat să-i mai dea țigări și băutură. Lovitura fatală a fost făcută cu un cuptor cu microunde cu care l-a lovit pe omul cu care locuia în același apartament și care întreținea toată familia, în mod repetat, în cap. Omul a decedat iar agresorul a început s-o bată pe mama sa care striga disperată după ajutor. Agresorul a fost arestat preventiv pentru omor din culpă.

Procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Tulcea a  dispus la data de 03.03.2016, punerea în mişcare a acţiunii penale împotriva inculpatului BĂLAN PAUL – AURELIAN pentru săvârşirea infracţiunii de omor asupra unui membru de familie prev. de art. 188 – art. 199 rap. la art. 177 alin. 1 lit. c Cod penal., din probele administrate până la acest moment rezultând faptul că în seara zilei de 02.03.2016, pe fondul unor neînţelegeri mai vechi şi a consumului excesiv de alcool, persoana vătămată OPRINA COSTEL din mun. Tulcea a fost lovită în mod repetat cu pumnii şi picioarele şi apoi cu un cuptor cu microunde, în cap, de către fiul concubinei sale, BĂLAN PAUL-AURELIAN alături de care locuia de mai mulţi ani într-un apartament din mun. Tulcea, leziunile suferite cauzându-i decesul.

La data de 03.03.2016, procurorul de caz a dispus măsura preventivă a reţinerii pe o perioadă de 24 de ore faţă inculpat .  La data de 04.03.2016, s-a propus  judecătorului de drepturi şi  libertăţi din cadrul Tribunalului Tulcea, arestarea  prevenită  a inculpatului Bălan Paul – Aurelian pentru o perioadă de 30 de zile.
Punerea  în  mişcare a  acţiunii penale este o  etapă a procesului penal reglementată de Codul de Procedură Penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate  care  nu poate, în nicio  situaţie, să înfrângă principiul  prezumţiei de nevinovăţie.

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Îmi place

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com