Click pentru a te abona

Reamenajarea Parcului Victoria cu cea mai lungă pistă de role și skateboard din țară, tiroliană și zone de relaxare

95 Shares

Un proiect mult așteptat de toții tinerii din Municipiul Tulcea. De toți copiii. Pentru că este un loc în care se pot regăsi parte din activitățile lor preferate. Parcul Victoria este un parc atipic, lung de peste un kilometru, destul de îngust, situat în pantă, un loc ce doar că nu te trage de mânecă pe tine, edil al orașului să nu faci ceva deosebit, folositor și plăcut din punct de vedere arhitectural.

După mai multe dezbateri cu arhitecți din Tulcea, cu profesori, tineri, cetățeni care locuiesc în zonă sau doar vin să se relaxeze în parc, am ajuns la concluzia că ar fi păcat să nu reconstruim din temelii cum se spune, parcul și să-l reamenajăm așa după cum și-l doresc cei mai tineri. Vorbim aici despre realizarea celei mai lungi piste de role, skateboard din țară, care pe timpul iernii, dacă avem zăpadă, ar putea fi folosită drept pârtie pentru săniuș sau snowboard. S-ar putea organiza tot felul de competiții, atmosfera ar una plăcută, veselă de relaxare și voie bună și cred că acest lucru nu strică nimănui.  

Aleea centrală va fi astfel folosită, iar aleile alăturate vor fi reabilitate, ne gândim ca zona să capete înfățișarea unui mare parc aemănător celor din marile orașe, cu arbori și arboret specific, cu multe zone verzi și, de ce nu cu amplasarea unui traseu gen tiroliană. Acest parc se poate reabilita și reamenaja cu fonduri nerambursabile pe care le poate atrage un proiect bine făcut.

Terenul este ideal pentru implementarea acestui proiect, în proximitate sunt trei școli și două licee, tinerii sunt extrem de încântați de această perspectivă, iar eu și echipa Pro România Tulcea suntem pregătiți să ne apucăm de treabă imediat.

Vă mulțumesc și vă rămân recunoscătoare dumneavoastră, tulcenilor, care m-au încurajat în toată activitatea mea de-a lungul timpului dar, mai ales, pe parcursul aceste campanii electorale pe care noi ne-am străduit s-o desfășurăm în limitele decenței, a bunului simț, o campanie a proiectelor, o campanie-dezbatere cu fiecare tulcean care a îngăduit acest lucru și a purtat un dialog pe temele propuse de noi. Sunteți mulți și, personal, sunt bucuroasă că am avut șansa să cunosc atât de mulți tulceni, fiecare cu problemele sale, fiecare cu opiniile sale, fiecare cu speranțele sale.

Sunt Zibileanu  Ștefana și candidez pentru funcția de Primar al municipiului Tulcea din partea Pro România Tulcea.

Impreună Schimbăm Tulcea.

articol executat de APDR Dobrogeacult la comanda Pro România Filiala județeană Tulcea,CMF 21200010

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com