Click pentru a te abona

Reabilităm și modernizăm Complexul Turistic Internațional “Bididia” (pădure+fosta carieră): Tabără Internațională, After School, bază sportivă cu Park de Aventură și sporturi extreme

154 Shares

Primăria are în administrare această Tabară, care, din păcate, a ajuns o ruină, o zonă închisă, uitată-n părăsire, distrusă de bălării. O zonă cu un potențial deosebit, situată  lângă pădure, cu fosta Carieră Bididia în proximitate (drept pentru care proiectul propus de noi înclude și o parte din această carieră foarte bună pentru o serie de activități menționate în proiect). O locație care se întinde pe cca 7 hectare  unde există și terenul de fotbal  al clubului școlar care este, de asemenea, folosit mult sub capacitatea sa.

Noi credem că ar fi nefiresc, împotriva tuturor regulilor scrise ori nu (!) să iroșim această șansă dăruită de natură, de aceea susținem un proiect de reabilitare a Complexului Turistic Internațional Bididia (pădure+carieră), cu locuri de cazare moderne, plăcute, atrăgătoare pentru 500 de copii, amenajăm zone de joacă și jocuri pentru copii și adolescenți, piste de karting, cu o zonă de tip “ Aventura Park” cu cascada de tiroliene, o tiroliană chiar peste lac,  trasee cu dificultate progresivă (ușor, mediu și progresiv) pentru copii, trasee cu elemente suspendate la diferite înălțimi pentru traversare și cățărare.

Urmare a discuțiilor purtate atât cu părinți cât și cu părinți ori specialiști în domeniu, locul poate fi extrem de benefic pentru dezoltarea unor abilități la copiii cu vârste mici care pot învăța multe lucruri despre natură în timp ce învață cum să pescuiască, învață să înoate și să se plimbe cu barca sau caiacul, să practice tot felul de activități sportive atent supravegheate de profesori, de specialiști. Credem că în felul acesta copiii își pun imaginația și creativitatea la lucru.

Odată reamenajat, modernizat și recondiționat locul ar putea fi o zonă ideală pentru organizarea de competiții naționale și internaționale pe toată perioada vacanțelor. În rest, pe întreaga perioadă a anului școlar în acest complex intenționăm să amenajăm spații pentru 2-3 unități afterschool, cluburi cu activități extracuriculare (ateliere de creație, muzică, pictură, desen, diferite meșteșuguri care atrag atenția copiilor cum ar fi olăritul, cursuri de actorie, de robotică, de dans, etc).

Acest proiect se face cu fonduri europene, se va autofinanța sau va funcționa printr-un parteneriat public privat și va genera multe locuri de muncă și o nouă și interesantă zonă de agrement dar și de studiu, în Municipiul Tulcea.

Prioritatea mea rămân oamenii, tulcenii, fie că sunt copii, adulți ori seniori.

Sunt Zibileanu Ștefana, candidez pentru funcția de primar al Municipiului Tulcea din partea Pro România Tulcea și am credința că tulcenii au înțeles că „Împreună schimbăm Tulcea!”

articol executat de APDR Dobrogeacult la comanda Pro România Filiala județeană Tulcea,CMF 21200010

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com