Click pentru a te abona

Rachelu, comuna Luncavița: ploaia torențială a distrus peste 16 km din drumurile publice

9 Shares

În cursul zilei de ieri, vineri 27 iulie 2018, între orele 16.30-17.30, o ploaie torențială a lovit din plin localitatea Rachelu, în intravilanul ei, distrugând majoritatea străzilor, peste 16 km, și inundând mai multe gospodării, unde nu au produs pagube semnificative. În localitatea Luncavița pagubele au fost minore.

“Au fost cantități imense de apă, oamenii s-au speriat pentru că apa a pătruns rapid în gospodării, în anexe ale locuințelor iar străzile au fost. efectiv, distruse. Reprezentanții Comitetului Local pentru Situații de Urgență Luncavița au fost pe teren imediat după ce ploile s-au oprit și au analizat pagubele create, iar astăzi s-au întâlnit în ședință extraordinară și au întocmit Procesul verbal și Raportul operativ pe care l-au înaintat către Instituția Prefectului și ISU Delta Tulcea. Solicităm Comitetului Județean Tulcea pentru Situații de Urgență, sprijin pentru plata combustibilului, materialelor de intervenție, criblurilor, închirierilor de utilaje, etc.

De asemenea s-a trecut în regim de urgență la repararea străzilor, chiar dacă e sâmbătă, cu utilajele proprii, dar și cu altele închiriate, pentru a reda accesul circulației cetățenilor și autovehiculelor pe străzi” a precizat primarul comunei Luncavița (care are în componență și satul Rachelu) Ilie Ștefan.

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com