Iohannis Președintele României

PSD Tulcea: Candidații pentru Alegerile Parlamentare 2016. Urmează validarea ordinei pe liste.

0 Shares

*Horia Teodorescu, Președinte PSD, Organizația județeană Tulcea: „Comitetul Executiv Judeţean a mandatat o delegaţie formată din cinci persoane (Teodorescu Horia, președinte, Dumitru Mergeani, preşedintele executiv al P.S.D. Tulcea, primarii Ion Olteanu şi Eugen Ion, precum şi viceprimarul municipiului, Andaluzia Luca) care urmează să stabilească împreună cu conducerea partidului la nivel național, ordinea candidaților pe liste ”

*Eugen Orlando Teodorovici, senator, fost ministru al Fondurilor Europene, fost ministru al Finanţelor Publice, candidat pe listele social-democraților tulceni: „Cred că împreună putem mișca mai rapid și mai eficient complexul mecanism ITI Delta Dunării care aduce județului Tulcea proiecte de peste un miliard de euro. Mi-am depus candidatura la Tulcea pentru a mă alătura eforturilor autorităților locale pentru dezvoltarea județului Tulcea”.

Click pentru a te abona

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Distribuie articolul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.