Click pentru a te abona

PSD hotărăște strategia de campanie într-un resort din Delta Dunării

0 Shares

*mai mulți tineri, mai mulți oameni noi care să fie ”profesionişti” şi ”să vină la serviciu

Liderii PSD se reunesc astăzi, 22 septembrie  în şedinţa Consiliului Executiv Naţional (CExN), pentru a adopta coordonatele campaniei electorale, principiile care urmează să contureze personalitatea candidaților pentru alegerile parlamentare din această iarnă, dar și derogarea de la codul de etică pentru ca Victor Ponta să poată candida.

Untitled-2

Campania electorală pentru alegerile parlamentare din această iarnă va fi subiectul principal al dezbaterilor din Deltă. Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat pentru mediafax că va fi analizat stadiul pregătirii fiecărei organizaţii pentru campanie, candidaturile depuse şi aprobate până acum în judeţe şi va fi dezbătut un plan al acţiunilor electorale pentru perioada următoare. Organizaţiile judeţene ale PSD au avut termen până la jumătatea lunii septembrie să vină cu propunerile de liste, conform cutumelor stabilite de comun acord: mai mulţi tineri, mai mulţi oameni noi, care să fie ”profesionişti” şi ”să vină la serviciu”.

“Vom avea multe nume noi şi vreau să mă asigur că fiecare deputat care ajunge în Camera Deputaţilor şi fiecare senator îndeplinesc câteva condiţii. În primul rând, să fie responsabil şi conştient că trebuie să vină la serviciu. Sunt doar două zile pe săptămână în care trebuie să fie prezent acolo, începând de luni după-amiaza până miercuri după-amiaza obligatoriu. Cred că nu este un efort foarte mare”, declara Dragnea imediat după alegerile locale din această vară.

În Delta Dunării, liderii PSD vor discuta și despre principalele direcţii ale programului de guvernare, un program care va fi axat, potrivit lui Liviu Dragnea, pe protejarea capitalului românesc. “Va fi un program de guvernare care va avea şi buget pentru implementare şi va prevedea un deficit public de maxim 2% din PIB şi dezvoltarea unor capacităţi industriale de producţie de către stat. Avem instrumentul prin care se poate face acest lucru. Programul nostru de guvernare va fi structurat astfel încât să ajute capitalul românesc, firmele româneşti. Patronii români au ajuns să fie şi opresaţi şi agresaţi. De ce? Pentru că sunt români?”, a declarat Dragnea în august.

Un rol important în redactarea programului de guvernare al PSD îi va reveni lui Victor Ponta, care se va ocupa de partea de partea de finanţe publice a documentului.

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Îmi place

Un Raspuns la PSD hotărăște strategia de campanie într-un resort din Delta Dunării

  1. NostraD 22 septembrie 2016 at 14:30

    Mda…acelasi resort la care trag de pe vremea USL! Si tot ca USL-ul si de data asta cred ca o sa se aleaga praful de hotararile lor! Profit ar putea avea doar resortul daca nu cumva, asa cum umbla vorba prin targ, proprietarul resortului sponsorizeaza toata aceasta plimbarica politica!

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com