Click pentru a te abona

Protestul din 10 August – Zilele Diasporei în București. Cine a fost “maestrul de ceremonii”?

46 Shares

În orice localitate din țară cu mulți români plecați peste hotare, zilele Diasporei sunt momente de petrecere și bucurie. Acolo autoritățile îi întâmpină cu muzică și voie bună și se discută despre ce ar mai trebui făcut să le meargă bine la toți.

La București zilele Diasporei au fost mult mai fastuoase, Guvernul făcând cinste cu o bâtă și un gaz și ca să nu-i doară prea tare capul i-a udat cu apă. Toți factorii decidenți se dau loviți de parcă ei au fost cei miluiți cu binecuvântarea jandarmilor și se ascund unul în spatele celuilalt și dosesc documentele cu ordinele de începere a petrecerii . După atâta distracție nimeni nu recunoaște cine a fost maestrul de ceremonii, ba mai mult zic că muzicanții au venit și au cântat singuri de dragul Diasporei.

Mai pașnice au fost manifestările care au dus la Unire acum o sută de ani, poate de aceea s-au grăbit și guvernanții să-i cinstească  știind că pleacă la muncă și nu vor fi în țară de 1 Decembrie. Bucuria întoarcerii acasă și a distracției este cu atât mai mare cu cât cei care susțin nevoiașii rămași acasă au constatat că, veniturile părinților au crescut cu 15%, iar prețurile cu 30%. Ei chiar se gândesc să rămână în țară și să nu mai plece din cauza bunăstării care face ravagii în România la fel cum face și pesta porcină , care pe lângă distrugerea unor societăți va crea un șomaj ridicat.

Declarațiile Prefectului Capitalei ,Speranța Cliseru, le contrazic pe cele făcute de Ministrul de Interne, Carmen Dan, și de maiorul Laurențiu Cazan, comandantul efectivelor de jandarmi aflate în Piața Victoriei pe 10 august. Noua declarație a doamnei Prefect și a reprezentanților Jandarmeriei se contrazice în privința orei la care a fost semnat ordinul de intervenție .Doamna Prefect susține că a semnat ordinul după 12 noaptea , în vreme ce oficialii Jandarmeriei susțin că au primit aprobare în forță la ora 23.00.

Până la urmă cine a dat ordinul ?

Domnilor guvernanți unde doriți să se ajungă? Chiar nimeni nu își asumă responsabilitatea și doar se pasează vina  de la o instituție la cealaltă ?

Deputat PNL, Vasile GUDU

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Îmi place

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com