Click pentru a te abona

ProRomânia Tulcea salută faptul că fostul premier Mihai Tudose se alătură echipei

575 Shares

“Cred cu tărie că prioritățile, dezbaterile interne trebuie să fie despre spitale și sistemul de sănătate, școli și educație, infrastructură și reformă administrativă. Despre parcursul european al României. Despre parteneriatele strategice. Și da, și despre justiție. Dar despre o justiție corectă și pentru oameni. Rămân în continuare în politică, adeptul valorilor democratice de stânga, devotat Brăilei și României. Mă voi alătura unei echipe cu care împărtășesc aceleași valori, echipei PRO România și voi rămâne omul, brăileanul și românul pe care îl știți” a comunicat în urmă cu scurt timp fostul premier al României, Mihai Tudose. Coordonatorul ProRomânia Tulcea ne-a declarat faptul că optimismul celor care cred în acest nou proiect politic se bazează pe profesionalim și asta se vede:

“Salutăm faptul că tot mai mulți oameni cu experiență politică și expertiză profesională și, iată, guvernamentală, se alătură echipei PRORomânia. Fostul premier, Mihai Tudose a afirmat faptul că dorește să construiască o politică europeană pentru români iar democrația să fie respectată. Eu spun că nu este chiar întâmplător că doi premieri ai României, cel mai bun comisar European și foarte mulți profesioniști sunt acum, când vorbim, într-un partid de care românii au nevoie.

Iar noi, PRORomânia Tulcea, ne bucurăm de faptul că alternativa social democrată profesionistă pentru România (!) care este PRORomânia, prinde rădăcini.

PRORomânia Tulcea crește în fiecare zi care trece pentru că tot mai mulți oameni vin la noi și își doresc să construiască viitorul lor și al copiilor lor împreună cu un partid care susține competența, profesionalismul, echilibrul iar Proiectele noastre se adresează  tuturor celor care cred în dezvoltarea socială și economică stabilă și predictibilă.

Pot să vă spun că sunt oameni politici care se pregătesc să vină în echipa PRORomânia Tulcea, sunt foarte mulți oameni care nu au mai făcut politică dar cred că PRORomânia este soluția.

Mulțumesc tuturor pentru încredere, pentru implicare, pentru demnitate” a declarat coordonatorul PRORomânia Tulcea, Ștefana Zibileanu.

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com