Click pentru a trimite e-mail

Propus de Teodorescu, Teodorovici a fost votat de PSD pentru Ministerul Finanțelor Publice în locul lui Ionuț Mișa

0 Shares

La propunerea Președintelui Consiliului Județean Tulcea (Președinte al Organizației județene PSD), senatorul tulcean Eugen Orlando Teodorivici a fost votat în CExN pentru funcția de Ministrul Finanțelor în Guvernul Dăncilă. Vom reveni cu amănunte.

Eugen Teodorovici, Tulcea, 19 ianuarie 2018: “Pot să fac o promisiune: dacă voi ocupa funcția de ministru, așa după cum spune și domnul președinte Horia Teodorescu, prima întâlnire cu presa o voi face la Tulcea. Pentru a spune că tot ceea ce am promis în campania electorală, continuă”.

untitled-1

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Îmi place

2 Raspunsuri la Propus de Teodorescu, Teodorovici a fost votat de PSD pentru Ministerul Finanțelor Publice în locul lui Ionuț Mișa

  1. Lucian Batcu 27 ianuarie 2018 at 10:17

    Națiunea nu uită promisiunea!

    Răspunde
  2. tulceni 28 ianuarie 2018 at 11:51

    Si daca dovedeste ca uita asa dupa cum fac toti dupa ce ajung ceea ce si-au dorit? Atunci noi ce facem? Dar cei care si-au asumat raspunderea pentru Orlando?

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com