Click pentru a te abona

Propunerile tulcenilor pentru europarlamentarii social democrați: corectați inechitățile, diferențele dintre Est și Vest (!)

300 Shares

Ținem întotdeauna seama de opiniile tulcenilor și identificăm soluții, propuneri de angajamente pe care parlamentarii PSD Tulcea le-au transmis candidaților la alegerile europarlamentare din 26 Mai 2019.

Problemele majore ale zonei vin din Delta Dunării care, pe lângă statutul deosebit pe care-l are, se confruntă și cu o serie de constrângeri care sunt de competența negocierilor cu UE.

Vorbim despre: Renegocierea capacităţii de pescuit a României pentru pescuitul la Marea Neagră.  Acest Obiectiv strategic al României se poate realiza cu o flotă de pescuit modernă, care ar putea asigura  cerinţele pieţei de pește aflate într-o dinamică pozitivă, ar dezvolta comunităţile pescăreşti , ar ajuta dezvoltarea altor domenii de activitate.

Europarlamentarii PSD trebuie să corecteze inechitățile și să obțină acordul de a mări flota de pescuit a României la Marea Neagră(!), să renegocieze cota de pescuit la calcan, să obțină acordarea de compensații pentru pescarii profesioniști în perioada de prohibiție. Așa după cum se întâmplă și în alte state membre ale UE.

România merită mai mult respect(!) Românii trebuie să aibă drepturi egale cu toți europenii.

Noi, Parlamentarii PSD, ne-am angajat să milităm pentru aceste drepturi ale românilor.

Trăim în cel mai mare areal piscicol din România dar amenajările piscicole nu mai produc pește pentru că România nu primește subvenție pentru acvacultură și piscicultură așa după cum se întâmplă în alte state europene. Iată o adevărată provocare pentru europarlamentarii PSD care au preluat în programul lor electoral  propunerea noastră și se vor strădui să obțină egalitate de șanse pentru românii care lucrează în sectorul piscicol.

Nu în ultimul rând, pentru că sunt adevărați patrioți, europarlamentarii PSD vor milita pentru alinierea  subventiilor din agricultura românească cu cele din statele Europei Occidentale.

Noi, parlamentarii PSD suntem alături de europarlamentarii noștri și suntem hotărâți să susținem corectarea inechităților, a diferențelor dintre est și vest pentru ca fermierul român să primească același ajutor ca și fermierul din Franța,  Olanda,  Danemarca sau  Germania. Eliminarea dublului standard la produsele importate pe piața românească din statele Uniunii Europene este o obligație morală pentru sănătatea și bunăstarea românilor pentru care luptăm împreună pe toate planurile.

Sunt propuneri de program asumate de PSD, de presedintele CJ Tulcea, Horia Teodorescu, de parlamentarii PSD, de Tulceni și de candidatii PSD la alegerile europarlamentare.

România merită mai mult respect(!) Românii trebuie să aibă drepturi egale cu toți europenii.

Deputat PSD Simion Lucian-Eduard

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com