Click pentru a te abona

Propuneri menite să impulsioneze afacerile derulate în zonele izolate precum Delta Dunării și Munții Apuseni

80 Shares

“Ca urmare a discuției avute cu Ministrul pentru Mediul de afaceri, Comerț și Antreprenoriat, Ștefan Radu Popa, privind Ordonanța de urgență pentru stimularea înființări de noi ÎMM-uri (cu modificările și completările ulterioare) aflat în dezbatere publică, am propus completarea criteriilor privind evaluarea online a planului de afaceri în sensul în care acesta (planul de afaceri) poate conduce la crearea de noi locuri de muncă astfel încât, cel puțin un loc de muncă să fie ocupat de o persoană defavorizată/șomer/persoană care are domiciliul în zonele izolate cum sunt cele ale Deltei Dunării și ale Munților Apuseni. Consider că acest lucru ar impulsiona deschiderea de afaceri în zonele izolate amintite mai sus unde numărul locurilor de muncă și al IMM-urilor este foarte mic” a declarat deputatul social democrat Simion Lucian Eduard, vicepreședinte al Cimisiei pentru mediu și echilibru ecologic din Camera Deputaților, membru al Comisiei permanente pentru relaţia cu UNESCO.

Ministerul a și răspuns solicitării deputatului tulcean și a comunicat faptul că „în vederea pregătirii deschiderii apelului de proiecte pentru programul Start-up Nation 2018, ministerul a publicat proiectul Ordonanței pentru modificarea și completarea OUG 10 pentru stimularea înființării de noi IMM-uri a organizat mai multe consultări și, în data de 12 oct.  a.c.  a avut două dezbateri în cadrul Comitetului Consultativ pentru Dezvoltarea IMM-urilor unde s-au discutat și măsurile menite să conducă la o mai bună absorbție în cadrul acestui program prin facilitarea accesului egal și nediscriminatoriu al IMM-urilor la această linie de finanțare”.

„Ministerul ne-a comunicat faptul că propunerile menite să impulsioneze afacerile derulate în zonele izolate precum Delta Dunarii și Munții Apuseni vor fi analizate în cadrul Comitetului Consultativ pentru Dezvoltarea IMM-urilor din anul 2019.

Noutățile propuse în vederea implementării programului sunt: acordarea unui avans de până la 30% la solicitarea beneficiarului, simplificarea procedurii de achiziție, simplificarea planului de afaceri prin eliminarea proiecțiilor financiare” a mai spus deputatul Simion Lucian Eduard.

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com