Click pentru a te abona

Propunem extinderea sistemelor de irigații pe toată suprafața Județului. Un sistem integrat, cu participarea fiecărui UAT în parteneriat cu mediul privat ar fi cel mai viabil

221 Shares

Sunt un tânăr întreprinzător, lucrez împreună cu frații mei la dezvoltarea afecerii noastre de familie în domeniul agriculturii, sunt absolvent al Facultății de Management și Inginerie Economică în Agricultură și Dezvoltare rurarală , cu master în Dezvoltre Rurală.

Din 2015 am și un parteneriat cu o multinațională producatoare de input-uri (produse agricole)  în , oferind consultanță fermierilor din județul Tulcea.

Sunt onorat de faptul că Pro România mizează pe un tânăr de 30 de ani, pentru câștigarea funcției de președinte al Consiliului Județean Tulcea. Pro Romania are drept obiectiv principal reforma modului în care se face administrația publică locală, la nivelul fiecărei comune, a fiecărui județ iar eu sunt în deplin acord cu această Reformă.

Laurențiu Mocanu, candidat pentru funcția de Președinte al Consiliului Județean Tulcea din partea Pro România Tulcea

Județul Tulcea are nevoie de apă pentru ca oamenii să aibă pâinea cea de toate zilele pe masă. Avem echipe de specialiști pregătiți să-i ajute pe fermieri, pentru creșterea suprafeței irigabile a județului Tulcea.  Cred că ar fi benefic pentru toată lumea dacă reușim să găsim soluții de colaborare, să înfiinâîm parteneriate între Consiliul Județean Tulcea și unități teritoriale administrative (orase și comune), pe zone bine stabilite prin studii efectuate de specialiști în domeniu pentru a extinde cât mai mult posibil sistemul privat de irigații cu un sistem public-privat care-ar putea obține rezultate mult mai bune decât dacă se chinuie fiecare fermier în parte să facă cumva să-și asigure apa pentru culturi într-o vreme în care vorbim despre o secetă puternică.

Este cât se poate de clar că repetarea acestui scenariu este mai mult decât sigură și în anii care urmează, drept pentru care cred că avem nevoie de o strategie clară în acest sens la nivel de județe, chiar de regiuni. Un plan strategic bine conturat la nivel de județ cred că are mai multe șanse să obțină finanțare pentru că lipsa apei va constitui nu peste mult timp o problemă globală.

Bursa agricola și modernizarea târgurilor , asocierea UAT- urilor pentru implementarea unor proiecte de anvergură cu scopul reducerii costurilor aferente cheltuielilor pentru iluminatul public, asigurarea apei și a canalizărilor în toate localitățile județului Tulcea sunt , de asemenea deziderate, proiecte, propuneri cu care vin în fața dumneavoastră, a tulcenilor pentru că avem nevoie de un plan pe termen mediu si lung pentru o dezvoltare sănătoasă, echilibrată, în deplină concordanță cu nevoile oamenilor.

Am convingerea că vom reuși să schimbăm atât lucrurile în politică dar și în administrație cu prioritate pentru oameni, într-o echipă în care fiecare știe ce are de făcut de la ingineri, profesori, economiști, tehnicieni și maiștri, oameni care muncesc și stiu să prețuiască valoarea muncii. Principiul primordial după care ne vom desfășura activitatea politică și administrativă în cadrul Consiliului Județean Tulcea este colaborarea cu toate formațiunile care vor fi parte a deliberativului județean: Plecăm de la un moment 0, în data de 27 septembrie, și dorim ca toate deciziile care se vor lua, să fie, în primul rând,  în folosul județului și a  locuitorilor săi pentru că trebuie să folosim experiența tuturor.

Mocanu Laurențiu, candidat pentru funcția de Președinte al Consiliului Județean Tulcea din partea Pro România Tulcea

Împreună schimbăm Tulcea!

articol executat de APDR Dobrogeacult la comanda Pro România Filiala județeană Tulcea,CMF 21200010

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com