Click pentru a te abona

Proiectului ” Modernizarea Unitatii de Procesare Peste,, Sc Miadmar Hdp Srl” ”Masina de decapitat si eviscerat pesti pelagici mici si mijlocii

0 Shares

*ANUNT PROCEDURA COMPETITIVA/ACHIZITIE ECHIPAMENTE

SC MIADMAR HDP  SRL TULCEA cu sediul social in judetul Tulcea, oras Tulcea, strada Viticulturii nr. 2, CUI:  RO 14688717, J 36/172/07.06.2002, organizeaza prezenta procedura de achizitie pentru furnizarea unui echipament tehnologic constand in “ Masina de decapitat si eviscerat  pesti pelagici mici si mijlocii” 1 buc , conform Specificatiilor tehnice. Descriere procedura:

Obiectul contractului de furnizare Achizitionare echipamente/utilaje

Masina de decapitat si eviscerat  pesti pelagici mici si mijlocii, specifice activitatii ce se doreste a fi dezvoltata in cadrul proiectului ” Modernizarea Unitatii de Procesare Peste,, Sc Miadmar Hdp Srl ”. Caracteristicile tehnice minime si obligatorii ale echipamentelor/utilajelor sunt prevazute in documentatia SPECIFICATII TEHNICE.

Durata contractului: 24 luni de la data semnarii contractului de ambele parti (obligatiile furnizorului ramanand in vigoare si ulterior, pe durata garantiei, in conditiile garantiei si ale perioadei de service acordata).

Termenul de livrare, montare, punere in functiune, testare, probe, instruire personal beneficiar (achizitor): maxim 50 zile de la emiterea comenzii ferme in acest sens, la adresa locatiei de implementare.

Locul de livrare al produselor: (locația implementării proiectului): judetul Tulcea, oras Tulcea, strada Viticulturii nr. 2. Valoarea  estimata a contractului: 65.000,00 euro fara TVA . Costurile aferente transportului, valoarea asigurarii de transport, valoarea taxelor vamale (daca este cazul), montajul, punerea in functiune, instruirea si specializarea angajatilor beneficiarului (achizitorului), testarea si probarea utilajelor/echipamentelor la adresa de livrare specificata in documentatie cad in sarcina furnizorului.

Modalitatea de plata: prevazuta in documentatia SPECIFICATII TEHNICE; Beneficiarul (achizitorul) va plati valoarea totala a contractului de furnizare, în baza procesului verbal de recepţie cantitativa și calitativa a bunurilor furnizate si a facturii emise, prin intermediul mecanismului decontarii cererilor de plata, reglementat prin OUG 40 din 2015 privind gestionarea financiara a fondurilor europene pentru perioada de programare 2014-2020 cu modificările şi completările ulterioare. Plata contractului de furnizare se va realiza in lei sau euro (echivalentul valutei respective in lei), utilizand cursul de schimb lei/valuta al BNR  din data realizarii platii. Se mentioneaza faptul ca propunerea/oferta financiara se va realiza numai in lei/euro (in cifre cu doua zecimale) conform prevederilor din documentatia SPECIFICATII TEHNICE.

Ajustarea pretului contractului: Pretul ofertei este ferm, nu se ajusteaza si nu se accepta actualizarea pretului contractului . Termenele aferente procedurii competitive: 1. Data limita de depunere a ofertelor: 24.10.2017/ora 12:00,: 2. Data, ora si locul deschiderii ofertelor: 24.10.2017/ora 12:30.

Locul şi modalitatea de depunere a ofertelor: Oferta se depune la adresa : in judetul Tulcea, oras Tulcea, strada Viticulturii nr. 2, in doua exemplare, în original si copie, semnat și ștampilat din partea ofertantului. La ofertă vor fi anexate documentele prevăzute in Specificatiile prezentei proceduri. Ofertele se depun / se transmit prin poştă, curierat sau personal la adresa de implementare a proiectului, respectiv: judetul Tulcea, oras Tulcea, strada Viticulturii nr. 2, pana la termenul limita prevazut de calendarul procedurii. Procedura aplicata: procedura competitiva conform Ordinul 1284/2016 privind aprobarea Procedurii competitive aplicabile solicitantilor/ beneficiarilor privati pentru atribuirea contractelor de furnizare, servicii sau lucrari finantate din fonduri europene. Sursa de finantare: POPAM 2014 – 2020.

ALTE INFORMATII cu privire la intocmirea și depunerea ofertei si cu privire la prezenta procedura competitiva pot fi solicitate prin e-mail  la adresa corespondenta electronica:contact@miadmar.ro, subiect “Solicitare  documentatie si clarificari procedura achizitie” -in atentia: Administrator – Buhai Daniel -telefon contact: 0240/517760. (P)

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com