Click pentru a te abona

Proiectul „Îmbunătățirea capacității de intervenție la urgențe medicale“ implementat la Tulcea

117 Shares

Serviciul de Ambulanță Județean Tulcea a organizat o mică festivitate publică după ce au ajuns la Tulcea șase ambulanțe primite de la Ministerul Sănătății în cadrul proiectului „Îmbunătățirea capacității de intervenție la urgențe medicale – regiunea Centru“, depus prin Programul Operațional Regional 2014-2020.

“Serviciului de Ambulanță tulcean urmează să mai primească în acest an încă 10 ambulanțe noi, trei de tip A, două de tip B 4×2, patru ambulanțe B 4×4 și o ambulanță de tip C, care vin în completarea celor șase ambulanțe tip B2 proaspăt inaugurate dotate cu aparatură de înalt nivel profesional, medical.

Consider că acest proiect ajută în mod real sistemul de intervenție rapidă la cazurile medicale aflate sub semnul urgenței iar numărul misiunilor medicale va fi mai mare. Vreau să cred că și viețile salvate vor fi semnificativ, mai multe și doresc să felicit din toată inima tot corpul medical, pe toți cei care lucrează pentru binele cetățeanului la Serviciul de Ambulanță Tulcea, un sector extrem de dificil dacă ne gândim la faptul că acest județ este unul foarte mare ca întindere iar intervențiile Ambulanței sunt uneori extrem de greu de realizat. Este impresionant faptul că numai anul trecut, serviciul de Ambulanță al județului Tulcea a avut peste 35.000 de misiuni care au acumulat aproape 2,5 milioane de kilometri.

Sănătatea a fost și rămâne un domeniu prioritar pentru administrația județului și, în scest sens, pe parcursul următorilor trei ani înțeleg că urmează schimbări majore legate de investițiile în domeniul sănătății. Alături de cele două spitale, de Psihiatrie și cel de Boli Infecțioase, care intră în reabilitare, Spitalul Județean de Urgență beneficiază din vara acestui an de o investiție de 50 de milioane de euro pentru extindere modernizare și dotare” a declarat deputatul social democrat Mkirela Furtună, prezent la eveniment.

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com