Click pentru a te abona

Proiecte de infrastructură care vor îmbunătăți viața tulcenilor: pod suspendat peste Dunăre și drum expres

15 Shares

O delegație condusă de ministrul Finanțelor Publice, domnul Eugen Teodorovici, a fost, astăzi, în vizită, la Tulcea. Din delegație au făcut parte reprezentanți ai Ministerului Transporturilor, Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere, alături de reprezentanții Asocierii de firme IHI Infrastructure Systems Co. din Japonia și Astaldi din Italia, care a câștigat licitația pentru construirea podului suspendat peste Dunăre Tulcea-Brăila.

În cadrul întrevederilor au fost prezentate investițiile majore pentru Tulcea, precum podul de peste Dunăre, drumul expres Constanța-Tulcea-Brăila sau centura ocolitoare a orașului Babadag.

Salut vizita acestei delegații la Tulcea și îmi exprim convingerea că proiectele de infrastructură despre care s-a discutat astăzi vor contribui semnificativ la îmbunătățirea vieții tulcenilor, dar și la dezvoltarea economică a județului nostru. De asemenea, aceste proiecte vor avea o contribuție importantă la dezvoltarea economică a întregii zone.

Tot astăzi, am participat la întâlnirea de lucru a ministrului Finanțelor Publice cu primarii din județul Tulcea. În cadrul acestei întrevederi s-a discutat despre rectificările bugetare la nivelul primăriilor, arieratele înregistrate de unitățile administrativ-teritoriale, dar și aspecte privind taxele locale și au fost căutate soluții pentru remedierea problemelor cu care se confruntă primăriile.

Deputat PSD Furtună Mirela/declarație de presă

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com