Click pentru a te abona

Programul de Tabere „ARC“, lansat la Sulina sub semnul Centenarului Marii Uniri

2 Shares

*Ajuns la a zecea ediție, Programul de tabere ARC se adresează tinerilor etnici români din afara granițelor, respectiv țările aflate în jurul granițelor și Balcani (Serbia, Bulgaria, Ungaria, Ucraina, Republica Moldova, inclusiv regiunea Transnistreană, Albania, Macedonia, Croația), dar și românilor din diaspora din vestul Europei (Spania, Franța, Belgia, Germania, Austria, Marea Britanie) sau chiar din Canada și Statele Unite ale Americii.

Lansarea ediției 2018 a Programului de tabere „ARC“ de la Sulina este dedicat, program dedicat în acest an celebrării Centenarului Marii Uniri.

Invitați de onoare ai evenimentului au fost subsecretarul de stat Victor Ionescu, din cadrul Ministerului pentru Românii de Pretutindeni și subsecretarul de stat Cristina Andronic, din cadrul Ministerului Tineretului și Sportului.

Ajuns la a zecea ediție, programul de tabere ARC se adresează tinerilor etnici români din afara granițelor, respectiv țările aflate în jurul granițelor și Balcani (Serbia, Bulgaria, Ungaria, Ucraina, Republica Moldova, inclusiv regiunea Transnistreană, Albania, Macedonia, Croația), dar și românilor din diaspora din vestul Europei (Spania, Franța, Belgia, Germania, Austria, Marea Britanie) sau chiar din Canada și Statele Unite ale Americii.

Organizat în acest an sub semnul Centenarului Marii Uniri, programul își propune să creeze și să păstreze legături între cetățenii și etnicii români din diferite țări, să ofere cunoștințe despre cultura și civilizația românească, promovând valorile patrimoniului cultural românesc.

„Parte integrantă a Programului de Guvernare 2018-2020, precum şi a Pilonului Educație „Nicolae Iorga“, înscris în  Planul anual de acțiuni proprii ale Ministerului pentru Românii de Pretutindeni, Programul de tabere „ARC” reprezintă o oportunitate de promovare a frumuseților județului nostru în rândul tinerilor din alte state.

Aproape 2.000 de tineri așteptați la Tabăra Sulina se vor raporta, așadar, la un sistem de valori unitar, vor avea ceea ce noi numim identitate națională și vor descoperi, aici, la Tulcea, adevăratele frumuseți ale României.

Din partea Consiliului Județean Tulcea, aș dori să felicit reprezentanții Guvernului pentru faptul că susțin acest program deosebit de important și de interesant pentru județul nostru. Alături de colegii din cadrul Direcției de Tineret și Sport, susținem orice demers de acest tip, menit să crească vizibilitatea județului nostru.

Vă asigur, așadar, de toată deschiderea noastră, a celor din Consiliul Județean Tulcea, vă garantăm că vom fi alături de acest proiect și, în limita posibilităților, vom susține toate demersurile inițiate de dumneavoastră pe viitor“, a declarat vicepreședintele Dumitru Mergeani.

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com