Click pentru a te abona

PRO România Tulcea vă invită la dezbatere: “Legislația rutieră – Prevenția!”. Semnal de alarmă

765 Shares

Cu deosebită consideraţie, vă invităm să participați la dezbaterea cu tema “Legislația rutieră – Prevenția!” organizată de Partidul PRO ROMÂNIA – Filiala județeană Tulcea în data de 26.02.2019, orele 17,00 – 19,00 la Hotel Delta Tulcea, Sala de Conferințe 3***, etaj 7.

Inițierea dezbaterii a avut ca punct de plecare complexitatea neregurilor apărute în trafic, creșterea numărului accidentelor rutiere, mai ales a celor cu consecințe grave și ineficiența actualului cadru legislativ atât în ceea ce privește victima, cât și răspunderea celor care au cauzat accidentul.

Evolutia accidentelor rutiere în ultimii 10 ani la nivel se remarcă prin existenta unui trend crescător  accentuat, trend explicabil prin cresterea explozivă a parcului de autovehicule si a numărului de conducători de autovehicule. Urmările acestui fenomen care afectează întreaga omenire, cum ar fi: decesele, accidentele cu invaliditate sau cele cu incapacitate temporară de muncă, precum şi pagubele materale, determină traume şi costuri socio-economice de o importanţă deosebită pentru societate.

La dezbaterea inițiată de noi vor participa: coordonatorul Departamentului de justiție și ordine publică, avocat Bogdan Tohăneanu, chestorul (r) Dumitru Jianu, coordonatori județeni din Regiunea de Sud – Est ai departamentului, Asociația Victimelor Accidentelor de Circulație din România, victime și rude ale victimelor accidentelor rutiere, reprezentanți ai societății civile, alte persoane interesate de tema aflată în discuție.

Vă mulțumim anticipat pentru participare. Împreună putem schimba lucrurile.

Coordonator Județean, PARTIDUL PRO ROMÂNIA FILIALA JUDEȚEANĂ TULCEA

Ștefana ZIBILEANU

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Îmi place

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com