Click pentru a te abona

PRO România Tulcea a cinstit memoria eroilor Revoluţiei din 1989

552 Shares

Un ceremonial militar şi religios pentru comemorarea eroilor căzuţi în Revoluţia din 1989 a fost organizat, sâmbătă, 22 Decembrie a.c. la Monumentul Eroilor Revoluției din municipiul Tulcea cu prilejul Zilei Victoriei Revoluției Române și a Libertății.

Credem că datoria noastră, a celor care au trăit în acele zile sau doar au citit sau au văzut filme cu întâmplările din acel decembrie fierbinte, așadar datoria noastră este de a mulțumi neîncetat eroilor care au plătit cu sânge libertatea noastră. Nu avem dreptul de a uita că în urmă cu 29 de ani au murit oameni pentru ca noi astăzi să putem spune ce credem, ce gândim, să nu mai trăim sub teroarea fricii şi să ne prezentăm cu demnitate în Europa, înaintea celorlalte popoare membre ale venerabilului continent.

Şi poate, nu lipsit de semnificaţie este şi faptul că astăzi, 22 decembrie, în calendarul nostru este pomenită o sfântă martiră cu numele Anastasia, care înseamnă înviere, făgăduință, pentru că pentru noi, românii, ziua de 22 decembrie 1989 a fost un nou început. A fost ziua Renașterii naostre Nționale.

În anul Centenarul Marii Uniri, ne înclinăm cu recunoștință profund respect în fața eroilor Revoluției Române, căzuți pentru țară.

Recunoștință eternă eroilor neamului!

În memoria eroilor tulceni care au scris cu sânge împreună cu toți ceilalți români din toate colțurile țării, unul dintre cele mai importante capitole din istoria României Moderne, echipa PRO România Tulcea a depus o coroană de flori și a participat la ceremonialul militar și religios dedicat .

Dumnezeu să odihnească sufletul martirilor și să ne dea forța de a continua să ne construim o Românie puternică și unită.

Ștefana Zibileanu

Coordonator PRO România Tulcea

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com