Click pentru a te abona

Pro România este singurul partid care are o echipă de profesionişti care a guvernat şi poate guverna foarte bine această ţară.

453 Shares

“O Românie dezvoltată, stabilă şi prosperă este doar o Românie europeană. Pro România crede că locul nostru este şi trebuie să rămână în Europa, că este nevoie să fim mai activi, mai implicaţi şi mai puternici şi mai respectaţi în familia europeană. Pro România este singurul partid care are o echipă de profesionişti care a guvernat şi poate guverna foarte bine această ţară. Considerăm că buna guvernare este singura soluţie pentru o Românie prosperă cu o clasă de mijloc puternică şi cu solidaritate socială”a declarat Victor Ponta la Tulcea.

“Cu fiecare eveniment care se mai întâmplă la PSD, cu fiecare miting în care oamenii sărmani sunt cărați cu autocarele pentru că Dragnea are nevoie de o mulțime în fața căreia să se victimizeze, cu cât se petrec toate acestea cu atât mai mult mă bucur că nu mai sunt în PSD.

 

Nu am făcut Pro România ca să ne întoarcem la PSD(!) Am facut Pro Romania pentru că, realmente am înțeles că trebuie să ne ținem de ce am promis în 2016, să continuăm guvernarea bună si lucrurile bune făcute și să demonstrăm că am învățat din greșeli. S-a dovedit întotdeauna că până la urmă oamenii sunt cei înțelepți și știu ce să ne ceară iar noi am încercat întotdeauna să guvernăm într-un dialog permanent cu oamenii, cu comunitățile profesionale, cu sindicatele. Cred ca daca ne tinem de ce am promis, Pro Romania va fi în 2020 principalul partid de centru-stanga și în 2024 va fi principalul partid al țării. Pro România este un proiect în care să muncim împreună pe termen lung”.

Trebuie să rețineți faptul că principala deosebire e aceea că noi credem ca Uniunea Europeană trebuie să-și îmbunătățească mecanismele și viziunea dar România trebuie să rămână în Uniunea Europeană. Să conteze, să fie o voce importantă. Faptul că domnul Dragnea, Codrin Ștefanescu, Vâlcov, Olguta Vasilescu spun ca e mai bine în afara Uniunii Europene și că toate relele de acolo ni se trag, este o prostie, o minciună(!)”, a mai declarat fostul premiert Victor Ponta la Tulcea.

“Referitor la Guvernul actual, da, el trebuie schimbat dar nu cu un guvern PNL sau USR. Din punctul meu de vedere, acest guvern trebuie schimbat cu niște oameni care se pricep să gestioneze situația în care se află acum România.  Atentie! Cioloș  a mostenit de la mine o situație economică foarte bună. Știm cu toții că nu a fost în stare să facă mai mult! Adică, deficit mic, bani în buget, proiecte… Acum, cel care va mosteni de la doamna Dancilă, va moșteni mai rău decât am luat eu de la Emil Boc. Și atunci e clar că nu poți să speri că Orban poate fi salvarea României”!

Pe lista candidaţilor ai Pro România pentru alegerile europarlamentare sunt Victor Ponta, Corina Cretu, Mihai Tudose, Iurie Leancă, Geanina Puşcaşu, Gabriela Podaşcă, Cristian Cosmin, Ioana Petrescu, Mihai Sturzu şi Ionela Danciu, iar de la Tulcea este Ștefana Zibileanu.

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com