Click pentru a te abona

PRO România, amendamente la noua Lege a pensiilor care ajunge în Camera Deputaților

181 Shares

*Prezenta lege intră în vigoare la 1 Ianuarie 2019*Valoarea punctul de pensie, începând cu data de 1 Ianuarie 2019, este 1.875 lei.

Susținem demersul deputaților PRO România referitor la faptul că toate prevederile legii privind măririle de pensii trebuie să intre în vigoare la 1 ianuarie 2019.

Dacă există bani la buget pentru măririle promise de Guvern, trebuie să ajungă la toți cei care au acest drept cât mai repede posibil. Vorbim despre pensii, despre pensionari, despre oameni care au muncit o viață întreagă pentru fiecare bănuț în parte, oameni care au nevoie de acești bani, acum (!) nu peste nu știu câte luni sau ani.

Nu cred că avem dreptul să-i amăgim pe acești oameni care sunt bunicii, părinții noștri, dascălii care ne-au ajutat să ne alegem drumul în viață, oamenii care ne-au sprijinit necondiționat pe fiecare dintre noi. Toți acești oameni au dreptul să primească imediat pensii mai mari pentru compensarea creșterilor de prețuri, a inflației iar noi avem datoria să-i respectăm și să le susținem interesele.

PRO Tomânia Tulcea susține amendamentele parlamentarilor noștri care vizează sistemul public de pensii și drepturi ale persoanelor cu dizabilități, care au fost uitate de Guvern în proiectul de lege.

PRO România vine cu un model nou pe scena politică prin promovarea unei gândiri de incluziune socială, factură liberală în economie și progresistă în ceea ce privește drepturile și libertățile fundamentale.

Ștefana Zibileanu

Președinte PRO România Tulcea

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com