Click pentru a te abona

Pro Dezvoltare, Pro Educație, Pro Sănătate, Pro Bunăstare și siguranța oamenilor: Pro România Tulcea vă propune o nouă viziune pentru o viață mai bună

96 Shares

Sunt un tânăr care caută răspunsuri, soluții și nu o face de pe margine. Sunt la început de drum politic, cu încredere în oameni și deschidere către administrație, dispus să-mi dedic timpul multor îmbunătățiri în acest vast domeniu pentru  mai-binele oamenilor! Și, să învăț continuu din experiența celorlalți. Noi ne-am propus să schimbăm lucrurile în bine:

*Creștem calitatea condițiilor de educație prin modernizarea, consolidarea și creșterea eficienței energetice a instituțiilor de învățământ. Continuăm programul de înființare de noi creșe și centre multifuncționale dotate la standarde europene.

*Sănătatea și Educația trebuie să rămână prioritățile Județului Tulcea de aceea prioritare sunt proiectele pentru un sistem integrat de Centre medicale în fiecare comună dotat corespunzător. De asemenea, ne vom strădui să ne convingem colegii medici să se întoarcă acasă și să se îngrijească de sănătatea noastră, a părinților și bunicilor noștri

*Încurajăm Dezvoltării Turismului Eco, a Agroturismului, promovarea prin cele mai noi și mai eficiente campanii de marketing destinațiile turistice atât de generos – variate din județul Tulcea. Avem în vedere proiecte de amenajarea unor locuri pentru campare în zone de atracție turistică dotate cu toate utilitățile

*Județul Tulcea are nevoie de un Centru universitar care ar putea fi unul dintre puținele de acest fel din Europa pentru că se pot dezvolta laboratoare de cercetare în foarte multe zone din județ dar și din județele limitrofe. Echipa Pro România Tulcea are pregătit acest proiect, știm cum să-l și finanțăm și am convingerea că mulți dintre tinerii care sunt nevoiți să plece de acasă pentru studiile superioare vor alege una dintre facultățile acestui centru universitar.

*Avem în vedere dezvoltarea continuă a economiei județului Tulcea și cred că este datoria noastră de onoare să facem parteneriate private, să ajutăm investitorii care pot crea locuri de muncă mai ales acum când criza sanitară adâncește criza economică iar seceta amenință hrana de zi cu zi a întregii planete.

*Ne-am propus să atragem investitori care pot dezvolta în multe zone ale județului parcuri industriale, ateliere pentru meșteșugarii care încă mai există prin satele noastre, investitori cărora trebuie să le acordăm toate facilitățile posibile.

Am convingerea că vom reuși să schimbăm atât lucrurile în politică și administrație cu prioritate pentru oameni, într-o echipă în care fiecare știe ce are de făcut de la ingineri, profesori, economiști, tehnicieni și maiștri, oameni care muncesc și stiu să prețuiască valoarea muncii.

Laurențiu Mocanu, candidat la funcția de Președinte al Consiliului Județean Tulcea din partea Pro România. Împreună schimbăm Tulcea!

articol executat de APDR Dobrogeacult la comanda Pro România Filiala județeană Tulcea,CMF 21200010

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com