Click pentru a te abona

Priviți în ochii copiilor: nu-i așa că vă dau putere și speranță și că începeți să credeți că totul va fi bine?

506 Shares

Mulțumim pentru mesajul primit de la doamna Adriana Nașcu din Mahmudia care ne povestește în câteva cuvinte și câteva imagini de cât sunt de creativi copiii și cât de mult ne pot lumina aceste zile tot mai greu de petrecut într-o vreme în care avem mare nevoie de planuri și de strategii adevărate făcute de mințile luminate ale acestei țări, care însă…sunt lăsate în uitare.

Așadar, hai să ne bucurăm de darurile necondiționate ale copiilor! Nu sunt bogați dar nu se plâng de nimic și speră că totul va fi bine.

,,Cel mai bun lucru pe care poți să-l cheltuiești pentru copiii tăi este timpul tău.” Acest timp pe care azi îl trăim…altfel!!! E greu…nu știm…dar și noi, adulții, învățăm…și cine sunt cei mai potriviți să ne învețe? Copiii noștri!!! Timpul petrecut acasă alături de ei ne dă putere și speranță…spre mai bine!!! Astfel, o parte din copiii grupei mari de la grădinița din cadrul Școlii Profesionale ,,Vasile Bacalu” din Mahmudia vor să împărtășească cu dvs. din momentele în care s-au pregătit pentru această frumoasă sărbătoare și să vă spună…Hristos a înviat!!! Priviți în ochii lor veseli și senini, inocența, speranța, zâmbetul lor sincer…nu-i așa că vă dau putere și speranță că va fi bine??? Eu așa simt…!!!

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com