Click pentru a te abona

Prinși la furat pe litoral

0 Shares

*09.07.2017, ora 02.30, polițiștii din cadrul Poliției stațiunii Neptun și un jandarm i-au prins în flagrant pe M.A. în vârstă de 19 ani, din localitatea Pecineaga — județul Constanța și P.E., în vârstă de 17 ani, din localitatea Oltina — județul Constanța, în timp ce încercau să sustragă două biciclete dintr-un autoturism parcat în stațiunea Neptun.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă la furt calificat.

*09.07.2017, ora 13.20, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Constanța l-au identificat pe D.V., în vârstă de 39 de ani, din Constanța, care ar fi sustras, dintr-un centru comercial din Constanța, mai multe produse alimentare.

Prejudiciul în valoare de 217 lei a fost recuperat și predat părții vătămate.

Polițiștii continuă cercetările.

*08.07.2017, ora 22.30, polițiștii din cadrul Biroului de Poliție pentru stațiunea Mamaia le-au depistat pe I.S., în vârstă de 29 de ani și A.C, în vârstă de 22 de ani, din orașul Techirghiol — județul Constanța, care apelau la mila publicului folosindu-se de doi copii minori, cu vârste de 2, respectiv 6 ani.

Polițiștii constănțeni au întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de folosire a unui minor în scop de cerșetorie.

Activitatea rutieră

* 09.07.2017, ora 01.45, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier l-au depistat pe S.S.-P., în vârstă de 23 de ani, din localitatea Popești — județul Vrancea, care a condus un autoturism, pe bulevardul Mamaia din stațiunea Mamaia, fiind sub influența băuturilor alcoolice, fiind implicat într-un accident soldat doar cu pagube materiale.

*09.07.2017, ora 00.30, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Medgidia l-au depistat pe D.M.-V., în vârstă de 24 de ani, care a condus un autoturism, pe bulevardul Independenței din Medgidia, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

*09.07.2017, ora 01.30, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Medgidia l-au depistat pe P.L., în vârstă de 27 de ani, care a condus un autoturism cu autorizația de circulație provizorie expirată, pe bulevardul Independenței din Medgidia.

*10.07.2017, ora 01.30, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Topraisar l-au depistat pe T.M.-D., în vârstă de 25 de ani, care a condus un autoturism, pe DC 1A, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În cauze au fost întocmite dosare penale.

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com