Click pentru a te abona

Primul-ministru Victor Ponta și Raed Arafat, secretar de stat în MAI, au recepționat un elicopter medicalizat pentru Delta Dunării

0 Shares

Victor Ponta:  “S-a deschis astăzi Baza Aeriană de Salvare Galați și mi s-a părut firesc să venim și la Tulcea pentru a vedea cum s-a pregătit acest elicopter, cum s-a echipat pentru intervenții medicale de urgență în Delta Dunării. Am vorbit cu autoritățile locale și mă bucur că problema asistenței medicale de urgență în Deltă este o prioritate. Trebuie să le oferim tulcenilor și turiștilor din toată lumea, care ajung în aceste locuri extraordinare, servicii de sănătate de calitate europeană. Salut ideea de a transforma acest elicopter într-un mijloc rapid de intervenție în această zonă”.

Raed Arafat:  “În acest an, proiectul major este dotarea Deltei Dunării.Urmează să deschidem la Crișan, în Delta Dunării, o Staţie de Intervenție pentru Situații de Urgențe dotată cu o navă specială pentru stingerea incendiilor și asistență medicală şi un Hovercraft pentru intervenții medicale. Este vorba despre un proiect care atinge aproximativ 400.000 de euro ca şi cost şi urmează să fie implementat la sfârşitul primului semestru, începutul celui de al doilea semestru al acestui an”.

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com