Click pentru a te abona

Primarul Ștefan Ilie își provoacă colegii la vâslit

0 Shares

TID 02Partea românească a Turneului Internațional al Dunării începe anul acesta pe 2 august la punctual de trecere a frontierei Chiciu (Călărași), odată cu intrarea în țară a convoiului cu participanții din celelalte tări, și se termină, după 424 de kilometri (391 fără meandre), pe 4 septembrie, la Sf. Gheorghe- Delta Dunării. In data de 30 august participanții la TID 2013 ajung la mila nautică 62, în dreptul localității Luncavița din județul Tulcea, acolo unde sunt așteptați cu preparate tradiționale, cu cântec joc și voie bună. Pentru ca amintirile participanților la TID2013 să fie dintre cele mai inedite, primarul comunei Luncavița, Ștefan Ilie, le propune colegilor săi aleși locali să însoțească în număr cât mai mare convoiul cu bărci, canoe sau caiace în drumul spre Porțile Deltei.

TID 03   “Stimați colegi,

În acest an Turneul Internațional Dunărea (TID) va ajunge la Luncavița pe 30 august. Pentru a continua frumoasa și inedita experiență de anul trecut, când împreună cu Primarul Comunei Jurilovca, Eugen ION, am parcurs și noi o etapă TID, de la Luncavița la Tulcea,  în barca Asociației Prodezvoltare Jurilovca, condusă de prietenul Paul CONDRAT, vâslind pentru colectivitățile noastre, vă invit să fim în acest an mult mai mulți!

Așadar, vă rog să acceptați provocarea mea, ca pe 31 august, foarte de dimineață (orele 5:30-6:00) să plecăm cât mai mulți aleși locali de la Luncavița (mila nautică 62) la Tulcea, în bărci cu vâsle, canoe, caiace, etc, pentru a parcurge împreună această antepenultimă etapă din acest atât de important turneu internațional, pentru a fi prezenți la Tulcea la Rowmania FEST 2013 – Festivalul Internaţional al Bărcilor cu Vâsle, competiție organizată de marele nostru tulcean Ivan PATZAICHIN, multiplu campion olimpic, sportiv de o inestimabilă valoare mondială”! Ștefan Ilie, Primarul Comunei Luncavița, Președintele filialei județene Tulcea a Asociației Comunelor din România.

 

Vezi filmul “Turneul Internațional al Dunării, Luncavița- 2012

0 Shares
0 0 voturi
Rating
Subscrie
Notifică-mă la

0 Comentarii
Feedback-uri
Vezi toate comentariile

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com