Click pentru a te abona

Primarul Constantin Hogea: “Revelion cu muzică, artificii și voie bună, în centrul civic al orașului Tulcea”

Untitled-1

“Am pregătit cu mare atenție posibilitatea ca tulcenii să poată petrece împreună momentul trecerii din anul cel vechi (deja), 2015, în anul cel nou, 2016. Desigur, vorbim despre o formulă de austeritate, astfel încât vom avea muzică specifică acestei sărbători între orele 23,00 – 1,00 , muzică oferită cu generozitate de DJ Ionică, și da, vom avea și un frumos program de artificii. Ne-am luat toate măsurile care se impun pentru ca acest program de artificii să se desfășoare în deplină siguranță, conform legilor în vigoare. Avem toate avizele care se impun și avem artificieri profesioniști . Invit tulcenii în centrul civic al orașului și le urez un an binecuvântat de bucuria unui nou început , cu sănătate, cu vise și idealuri împlinite. La mulți ani, tulceni !” ne-a declarat în primele ore ale dimineții de astăzi, primarul Constantin Hogea, revenit la locul său de muncă și anume, Primăria Municipiului Tulcea.

Trebuie să vă spun că dialogul a fost firesc, normal, la obiect. Primarul Hogea ne-a explicat pe larg ce/câte avize a trebuit să obțină primăria pentru ca acest sfârșit/început de an să nu fie unul pustiu.

“Tulcenii s-au obișnuit să iasă din case sau din locurile unde petrec Revelionul pentru a se bucura împreună de trecerea în noul an și de cerul luminat feeric de artificii. Nu puteam să le luăm și această mică bucurie. Viața merge mai departe și trebuie să ne bucurăm de fiecare clipă. De aceea ne-am străduit să obținem toate avizele necesare unui program cu jocuri de artificii în aer liber cu, presupun, o prezență numeroasă din partea oamenilor. Le urez tuturor tulcenilor, tuturor românilor, un An Nou fericit” a mai spus  primarul Constantin Hogea.

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Îmi place

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.