Click pentru a te abona

Primarul Constantin Hogea reținut pentru 24 de ore. Urmează și alte arestări

0 Shares

Surse bine informate din Galați ne-au confirmat încă din cursul nopții că primarul Constantin Hogea va fi arestat și că urmează ca și alte persoane din primărie și din mediul privat să fie audiate și, eventual, arestate.

hogea3

Primarul Municipiului Tulcea, Constantin Hogea, a fost scos cu cătușe din sediul DNA Galați după mai bine de șapte ore de audiere. În urma percheziţiilor făcute la sediul primăriei, la locuinţa sa şi la mai multe firme, într-un dosar privind fapte de corupţie, după miezul nopții s-a emis o ordonanță de reținere pentru 24 de ore pe numele lui Hogea și a fost condus în arestul Poliției județene Galați . Omul de afaceri implicat ae fi, deasemenea reținut.

Soția primarului Hogea a fost pusă sub control judiciar, a afirmat, joi noaptea, la ieşirea din sediul DNA Galaţi, avocatul Teodor Borisov, conform ziariștilor gălățeni.(Agerpres)

“Avem o infracţiune de luare de mită din 2009, e vorba de domnul primar, şi o faptă din 2015, din zona aceasta, ianuarie-februarie, nici noi nu ştim exact, nu am avut posibilitatea să consultăm dosarul. Nu ştim absolut nimic, în afară de chestiunile ce ni s-au prezentat acum, ca urmare a audierii, ca urmare a aducerii la cunoştinţă a învinuirilor, nu ştim nimic altceva. O faptă din 2009, e o poveste cu apartamentul, e o chestiune arhicunoscută din punctul meu de vedere, n-aş vrea să comentez chestiuni care ţin de apărarea noastră. Din punctul meu de vedere fapta din 2015 e făcută doar în contextul acesta, să se dea o anumită actualitate faptei din 2009, să se încadreze într-o anumită activitate infracţională constantă. Probabil, vineri, se va face o propunere de arestare pentru domnul primar, nu ştim”, a afirmat avocatul Teodor Borisov.

Biroul primarului Hogea și alte birouri din Primăria Tulcea sunt sigilate în vederea efectuării unor controale amănunțite.

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Îmi place

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com