Click pentru a te abona

Primarul Constantin Hogea: Mulțumesc tuturor celor care-au sprijinit Primăria Municipiului Tulcea pentru o parte dintre acțiunile întreprinse în această perioadă

224 Shares

În contextul măsurilor privind prevenirea infectării cu COVID-19, pe lângă colaboratorii noștri din societatea civilă, deja consacrați, începând din data de 2 Aprilie a.c., am avut bucuria să primim din partea clinicii stomatologice EDENT, din Tulcea, un număr de 350 vizete, care astăzi au fost distribuite celor care sunt în prima linie în relația cu cetățenii.

Au primit vizetele : Poliția Locală, șoferii de pe autobuzele transportului local, taxatoarele de la Agropiete și salariații Serviciului de Ambulanță Tulcea.

Tot în ziua de joi, 2 Aprilie 2020, grație unei donații din partea L.D.S. CHARITIES, un partener stabil și consecvent al Primăriei municipiului Tulcea, am predat secțiilor ATI și UPU din cadrul Spitalului Județean Tulcea material de maximă necesitate: 150 halate chirurgicale impermeabile; 15 litri dezinfectant 85% biocid avizat de Ministerul Sănătății; 1000 bonete; 6 buc. ochelari protecție; 3 aparate chirurgicale de aspirat secreții, destinate ATI.

Zilele următoare cele două secții vor primi 500 de măști și 500 perechi mănuși nitril.
Efortul partenerilor noștri este cu atât mai lăudabil în contextul în care în cadrul instituțiilor publice medicale toate aceste materiale se pot procura doar în urma unor licitații care, în unele cazuri, pot să dureze chiar 1-2 luni.

Referitor la acțiunea de dezinfectare a scărilor de bloc, demarată deja de Primăria Municipiului Tulcea, facem următoarele precizări:
Substanța a fost preparată în rezervorul unei autospeciale de stropit apoi a fost transferată în bidoane și distribuită celor trei echipe care efectuează dezinfectarea scărilor.

Prepararea s-a efectuat sub supravegherea unui inspector din cadrul Serviciului Gospodărie Municipală. Același inspector verifică prestația echipelor în teren, prin rotație(Serviciul Gospodarie Municipala-Primaria Tulcea)

Mulțumim, EDENT!  Mulțumim, L.D.S. CHARITIES! Mulțumim Tulceni și vă rog să aveți grijă de voi!
Sănătate multă tuturor! #primarulestecutulcenii #tulceaesteputernica

Primarul Municipiului Tulcea

Constantin Hogea

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Îmi place

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com