Click pentru a trimite e-mail

Primarul Constantin Hogea: La Tulcea se prelungește termenul de plată a taxelor și impozitelor cu acordarea bonificației stabilite

387 Shares

„Aș vrea să comunic tulcenilor că, în situația de criză cu care se confruntă România și implicit, noi, tulcenii, vin cu rugămintea de a nu se mai înghesui la ghișee pentru a primi bonificația pentru plata taxelor și impozitelor până la data de 31 martie 2020 pentru că voi solicita Consiliului Local al Municipiului Tulcea să prelungim cu o lună acordarea bonificației.

Așadar, și cei care-și vor achita taxele și impozitele locale până la data de 30 Aprilie a.c., vor beneficia de bonificație astfel încât, nu mai sunt nevoiți să se îngrămădească și să se enerveze la ghișee. Sigur, situația a escaladat oarecum pentru că oamenii sunt, pe bună dreptate, îngrijorați, atât pentru sănătatea lor cât și din cauza informațiilor alarmiste privind criza economică ce va urma, astfel încât fiecare bănuț este important. Este adevărat că Ministrul interimar al Finanțelor, Florin Cîțu, a anunțat pe Facebook că  prorogă primul termen de plată a impozitului pe clădiri, a impozitului pe teren, respectiv a impozitului pe mijloacele de transport, aferente acestui an de la 31 martie 2020 la 30 iunie 2020, dar vorbim la acest moment doar despre o declarație politică. Dacă acest lucru se va regăsi într-un act normativ vă asigur că noi vom fi primii care vor respecta legea și termenul stabilit. Acum am reușit doar să obținem acordul Comitetului local pentru situații de urgență pentru datele prezentate în prima parte.

Trebuie să fim responsabili, mai mult decât în mod obișnuit, atât ca simpli cetățeni câ și ca autorități. Drept pentru care fac apel la tulceni să țină cont de recomandările făcute de către specialiști, să respecte întocmai regulile privind igiena personală și cele privind comunitatea pentru că este mai bine să prevenim decât să ajungem în situații delicate. Să limiteze cât este posibil frecventarea spațiilor aglomerate, chiar ieșirea în oraș a persoanelor vârstnice cu anumite afecțiuni care sunt mai vulnerabile la îmbolnăvire. Vă rugăm să luați în considerare doar informațiile verificate prin sursele oficiale naționale și locale.

Vă asigur că autoritățile publice fac tot ceea ce este posibil ca situația să nu scape de sub control dar, ca întotdeauna, doar împreună putem depăși aceste momente dificile. Am pus la dispoziția celor care au nevoie de izolare spațiile de care dispunem, asigurăm prin DAPS alimente pentru persoanele care se află în imposibilitatea de a se aproviziona, facem tot ceea ce este nevoie în măsura limitelor legale. Vă doresc multă-multă sănătate tuturor” ne-a declarat primarul Municipiului Tulcea, Constantin Hogea într-un dialog telefonic pe tema aglomerației de la Serviciul public de taxe și impozite Tulcea și a crizei Covid19.

Mentionăm faptul că pentru plata anticipată a impozitului pentru terenuri, clădiri și mijloace de transport se acordă o bonificație de 5% iar pentru achitarea integrală a taxei de habitat  și a taxei de tratare mecanobiologică a deșeurilor biodegradabile se acordă o bonificație de 6%.

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Îmi place

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com