Click pentru a trimite e-mail

Primarul Constantin Hogea: “Continuăm să fim alături de toți cei care au nevoie de ajutor în aceste vremuri atât de triste. Tulceni, vă rog să fiți puternici!”

459 Shares

“Începând de vineri, 10.04.2020, se distribuie covorașele și pastilele dezinfectante, pentru a fi montate, în cele 1200 de scări de bloc, din municipiul Tulcea.

VINERI, LUNI și MARȚI, mașina cu materialele aferente se va deplasa în diferite puncte ale orașului, unde, pe un grafic asumat, președinții de asociații au fost convocați telefonic, să se prezinte pentru a-și ridica materialele.
Pentru persoanele care, din diferite motive întemeiate, nu se pot prezenta la această convocare, pot ridica materialele în perioada 13-16.04.2020, între orele 14-16, de la sediul DAPL (Birou Asociații de Proprietari), de pe strada Concordiei, nr. 1. Se vor respecta restricțiile impuse de ordonanțele militare. Relații suplimentare se pot obține la telefon 0742/019.870.

Menționăm că aceste materiale vor fi predate președinților de asociații, pe bază de proces verbal predare-primire, întreaga responsabilitate a procedurii ulterioare, inclusiv păstrarea acestor materiale, pe perioada măsurilor excepționale, aparține președinților de asociații.
Obligativitatea montării dozatoarelor cu materiale dezinfectante, la intrarea în scările blocurilor, a fost eliminată prin ordonanța militară nr. 8″ a declarat primarul municipiului Tulcea, Constantin Hogea.

“Continuăm în același timp să ajutăm personalul medical și, implicit tulcenii cu materiale și aparatură medicală pe care le primim urmare a parteneriatelor noastre cu asociații umanitare cărora le mulțumesc cu tot sufletul.
Astfel, vineri, 10.04.2020, am ajuns la cea mai încercată secție din Spitalul Județean și anume secția de boli infecțioase.
Grație parteneriatului pe care Primăria Tulcea îl are cu Asociația “Dăruiește Aripi” din Constanța, am reușit să donăm secției de Boli Infecțioase materiale și aparatură medicală, atât de necesare în lupta cu acest perfid dușman: Covid 19.


Mulțumiri speciale doamnei Alina Pătrăhău, inimoasa președintă a asociației mai sus amintite, pentru generozitate și implicare!
Grație generozității acestor oameni al adus la Secția de Boli Infecțioase: 
150 de măști chirurgicale, 50 combinezoane impermeabile, 2 termometre cu infraroșu, 1,5 kg dezinfectant de suprafețe, 25 recipiente dezinfectant pentru mâini, 48 role de hârtie, 150 litri hipoclorit de sodiu, 40 metri liniari molton, 50 săpunuri solide, 60 de kituri de igienă pentru pacienți, 20 baxuri de apă, lavete speciale medicinale, 1 dozator de apă.

Mulțumiri deosebite doamnei doctor epidemiolog, Rodica Gîrleanu și echipei de colegi ai domniei sale, care merită tot respectul și aprecierea comunității tulcene! Tulceni, vă rog să fiți puternici, să respectați întocmai regulile impuse și să fiți sănătoși” a mai spus edilul tulcean. 

În aceste zile Primăria municipiului Tulcea a fost la Stația de Ambulanță Delta, unde un număr de 32 de persoane deservesc non-stop problematica de urgențe medicale. Am distribuit personalului acestei unități măști și mănuși de protecție, pentru ca și acești concitadini, ai nostri, aflati în aceste zile în prima linie în bătălia cu COVID-19 să își poată desfășura activitatea în condiții normale.
Deasemenea, cabinetul medical doctor IFRIM MONICA-CATRINESCU, coordonatoarea celor aproape 40 de medici de familie, a primit drept donație de la Primăria municipiului Tulcea măști de protecție, mănuși de protecție și vizete.
“Medicii de familie sunt primii spre care se îndreaptă cetățenii pentru orice afectiune, inclusiv cele care ipotetic pot fi asimilate cu simptomele COVID-19.
Tot în ceea ce privește eforturile Primăriei Tulcea de a fi alături de sănătatea tulcenilor, va reamintim ca din bugetul primărie a fost alocată suma de 500.000 lei pentru achiziționarea a trei ventilatoare destinate Spitalului Județean” a mai spus primarul Constantin Hogea.

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Îmi place

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com