Click pentru a te abona

Primăria Valea Teilor: Cadastru gratuit pentru terenuri și imobile

380 Shares

Primarul Comunei Valea Teilor aduce la cunoștință tuturor cetățenilor, deținători de terenuri intravilane si clădiri aferente la nivelul Comunei Valea Teilor, Județul Tulcea că sunt demarate lucrări de înregistrare sistematică a imobilelor, având ca scop înregistrare gratuită a acestora în sistemul integrat de cadastru și carte funciară a lucrărilor de înregistrare sistematică.

Violeta Andrei Primar Valea Teilor

„Lucrările sunt finanțate prin Programul Național de Cadastru și Carte funciară privind înregistrările proprietăților. Noutatea constă în faptul că această cadastrare gratuită se va face și imobilelor care pană acum nu au avut emise încă TITLURI DE PROPRIETATE”

a anunțat Violeta Andrei, primar al comunei Valea Teilor.

„Începând cu 15 aprilie 2024 se va desfășura campania de colectare a actelor în vederea intabulării. La nivelul Primăriei Comunei Valea Teilor se va organiza un punct de informare și de colectare a documentelor juridice, unde cetățenii, vor prezenta actele doveditoare, asupra imobilelor pe care le deține și unde pot solicita explicații suplimentare necesare realizării lucrărilor de cadastru. Așadar, punctul de lucru este la Primăria Comunei Valea Teilor”

a subliniat Violeta Andrei, primar al comunei Valea Teilor.

Urmăriţi Ştirile Dobrogeanews şi pe Google News

380 Shares
5 1 vot
Rating
Subscrie
Notifică-mă la

0 Comentarii
Feedback-uri
Vezi toate comentariile

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com