Click pentru a te abona

Preșcolarii Grădiniței cu Program Prelungit Nr.3 Tulcea, la Concertul Extraordinar de Crăciun de la Ateneul Român

1K Shares

autor Geta Negrișanu

*Printr-o tradiție susținută de peste 50 de ani, Corul Național de Cameră „Madrigal – Marin Constantin” și copiii din Programul Național Cantus Mundi  aduc, an de an, în sufletele românilor, emoția și bucuria Crăciunului, prin magia interpretării desăvârșite, dar și prin repertoriul ales. 

Corul de preșcolari ,, Voci dobrogene”  al Grădiniței cu Program Prelungit Nr.3 Tulcea , condus de doamna educatoare Romanescu Maria Florentina   a urcat pe scenă,   în ziua de  10 decembrie 2019  alături de alte coruri din țară, la spectacolul de  Crăciun organizat  la Ateneul Român din București.

Printr-o tradiție susținută de peste 50 de ani, Corul Național de Cameră „Madrigal – Marin Constantin” și copiii din Programul Național Cantus Mundi  aduc, an de an, în sufletele românilor, emoția și bucuria Crăciunului, prin magia interpretării desăvârșite, dar și prin repertoriul ales. Din programul concertului de Crăciun nu au lipsit  lucrări de marcă din repertoriul internațional, specifice sărbătorii nașterii Domnului, dar și lucrări tradiționale românești.

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Îmi place

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com