Click pentru a te abona

Premierul Nicolae Ciucă: România nu își permite să piardă niciun eurocent din fondurile alocate de către Uniunea Europeană

972 Shares

Am analizat fiecare jalon și țintă în parte, atât în ceea ce privește nivelul de îndeplinire, cât și în ceea ce privește măsurile pe care trebuie să le luăm în continuare, astfel încât să ne asigurăm că cererea de plată nunărul 2 va fi aprobată de către Comisie. Și totodată pregătim jaloanele și țintele pentru cererea de plată numărul 3 și cererea numărul 4.

Nicolae Ciucă

Am stabilit ca până la finele lunii, acolo unde sunt aspecte care trebuie clarificate cu Comisia, am stabilit toate elementele care necesită clarificare să fie foarte transparent și oportun soluționate. Totodată, planul de acțiune la nivel guvernamental va fi de asemenea discutat și agreat cu Comisia”, a afirmat premierul Ciucă.

Premierul a subliniat: „Nu ne permitem să pierdem niciun eurocent din fondurile alocate de către UE. Sunt banii care au asigurat atât derularea reformelor, cât și susținerea economiei, dezvoltarea mediului antreprenorial din România și, desigur, atragerea de investiții, astfel încât să putem să discutăm de o predictiilitate și de o stabilitate economică și să putem să ne facem planuri pentru viitor. Toate aceste planuri nu vizează altceva decât îmbunătățirea calității vieții cetățenilor români și acesta este obiectivul Guvernului României”, a mai afirmat el.

972 Shares
5 1 vot
Rating
Subscrie
Notifică-mă la

0 Comentarii
Feedback-uri
Vezi toate comentariile

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com