Click pentru a te abona

Prefectul Furdui, eliberat din funcție. “Va fi un om competent, verificat atent în cadrul unor proceduri interne la nivel local și național” spune Ștefan Ilie, președintele liberalilor tulceni

318 Shares

autor Geta Negrișanu

Prefectul Județului Tulcea, social-democratul Lucian Furdui, a fost eliberat din funcție de către premierul Ludovic Orban fără ca, la acest moment, să fie numită o altă persoană în locul său, interimatul urmând să fie asigurat de subprefectul Gabriel Teodosie Marinov. Și el social-democrat.

Președintele PNL Tulcea, Ștefan Ilie, ne-a declarat că nu ne poate spune încă numele noului prefect de Tulcea și ne-a asigurat că “sunt mai multe persoane care sunt verificate cu mare atenție în cadrul unor proceduri interne, atât la nivel local cât și la nivel național, astfel încât persoana care va fi desemnată în funcția de prefect al județului să fie un om asupra căruia să nu planeze nici cea mai mică îndoială. Cu siguranță va fi un om capabil să prevină și să gestioneze situațiile de urgență, un profesionist bine pregătit să răspundă oamenilor și instituțiilor în timp util, capabil să țină deschisă instituția prefecturii pentru oameni”

Întrebat dacă viitorul prefect este membru al PNL, președintele Ștefan Ilie ne-a asigurat că nu este adeptul numirii “doar pentru că este membru al PNL, important este ca persoana respectivă să îndeplinească celelalte criterii. Evident, ar trebui să fie de sorginte liberală dar acest lucru nu este suficient. Când se va întâmpla acest lucru? În cel mai scurt timp posibil”.

Prin târg se vorbește despre faptul că la Tulcea funția de prefect ar fi oferită celor de la ALDE și că una dintre variante ar fi chiar Popa Octavian, fost liberal, actual ALDE.

Doar zvonuri și sporovăieli. Deocamdată, prefectul social democrat a fost înlocuit cu o persoană a cărei identitate este încă necunoscută. Interimatul este asigurat tot de către un social democrat de pe poziția de subprefect.

În carul videoconferinței de astăzi cu prefcții și cu subprefecții, premierul Orban le-a făcut câteva urări acestora: “Vă doresc spor la treabă şi am încredere că, odată cu instalarea dumneavoastră în funcţie, lucrurile se vor schimba în bine în judeţul în care sunteţi prefecţi, respectiv subprefecţi. Nu în ultimul rând, dacă nu ne vedem fizic, vă doresc sărbători fericite”(!)

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Îmi place

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com