Click pentru a te abona

Prefectul Alexandru Cristian Iordan și-a înaintat demisia. O femeie, viitorul Prefect al Județului Tulcea(?!)

275 Shares

Astăzi, Prefectul Alexandru Cristian Iordan și-a înaintat demisia pentru că a fost nominalizat pentru a candida pe lista de parlamentari a PNL Tulcea. Tot astăzi a fost numit, cu caracter temporar, în condițiile legii, pentru funcția de subprefect al județului Tulcea, Teodora Giurgiuveanu. Reamintim faptul că subprefect este în acest moment Carmen Caloianu. Dintre cele două doamne care ocupă cele două poziții de subprefect este posibil ca una să fie numită prefect în perioada imediat următoare.

“Astăzi a avut loc Comitetul Director Județean al Partidului Național Liberal – filiala Tulcea, ședință în care am fost nominalizat pentru a candida pe lista de parlamentari a Partidului Național Liberal – Filiala Tulcea.

Este prima dată, după 18 ani de activitate în cadrul Filialei Tulcea a Partidului Național Liberal, când sunt propus pentru o funcție de parlamentar al României, fapt pentru care țin să le mulțumesc colegilor pentru încrederea acordată.

În această dimineaţă am ales să cer primului ministru al României, domnul Ludovic Orban, încetarea exercitării funcţiei de prefect al judeţului convins de faptul că mi-am făcut pe deplin datoria faţă de cetăţenii judeţului în cele 10 luni de la numirea mea în funcţie. Las în Instituţia Prefectului Judeţul Tulcea o echipă ce şi-a dovedit competenţa şi de asemenea un grup de şefi de instituţii care au gestionat cu responsabilitate – şi cred că o vor face şi în continuare – acţiunile de combatere a răspândirii virusului SARS COV 2, oameni pentru care am un respect deosebit.

Ţin să îi asigur pe toți locuitorii județului, că toată experiența profesională și politică acumulată în toți acești ani, va fi folosită pentru dezvoltarea județului.
Din păcate, există un mare decalaj între resursele naturale din județul nostru și dezvoltarea economică, iar pentru a reduce acest decalaj este nevoie de o clasă politică implicată care să legifereze în favoarea cetățeanului și a bunăstării acestuia.

Cu două mandate de Prefect al județului Tulcea, cunosc problemele cu care ne confruntăm. Cred că prin inițiative legislative adecvate la realitățile județului, în mod transparent şi implicând cetățenii sau părțile interesate (agenţi economici sau autorități publice) putem schimba în bine viața noastră” Alexandru Cristian Iordan.

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com