Click pentru a te abona

Povestea omului cu accident vascular cerebral care a rămas paralizat pentru că a fost ignorat de cei de la un UPU timp de 24 ore – spusă chiar de fiul său

* Este inuman să nu acorzi tratament medical unor oameni care se prezintă cu afecțiuni grave la spital sub pretextul lipsei rezultatului la testul Covid!

Publicăm această situație absolut halucinantă pentru că nu este o întâmplare, nu este un fapt care se întâmplă accidental, a devenit, din păcate, un modus vivendi pentru fiecare dintre noi…noi, cei care descoperim în fiecare zi (…) că suntem tot mai mult pe cont propriu și că doar Dumnezeu mai poate fi singura noastră speranță.

Alexandru Nistor: “Va povestesc o întâmplare reala …..in urma cu doua săptămâni tatăl meu a suferit un accident vascular cerebral…..ne am prezentat la UPU Arad luni la ora 15.00 unde i- au făcut CT și au stabilit ca într-adevăr așa este…..l- au pus pe un scaun și l- au aruncat intr un colt, jos la UPU …..

Pana noaptea, la ora 23.30 nu l- a mai băgat nimeni in seama…..l- au ținut nemâncat și fără tratament deși este și diabetic și suferise un AVC …..l-au transferat in miez de noapte la clinica laser unde l-au închis intr- o camera pana a doua zi la ora 15.00 când i- a venit testul Covid negativ…..

Acolo, aceasi poveste…..fără mâncare și fără tratament medical ……a intrat in spital pe picioare…..ieri, l- am scos in scaun cu rotile…..paralizata  partea dreapta…..

La întrebarea  adresată unuia dintre medicii de la neuro vis a vis de starea in care a ajuns, acesta mi- a răspuns…..”se pare ca starea s a agravat de când a intrat in spital și pana a ajuns pe secția de neuro”…..

Timp de 24 de ore a fost umilit și privat de tratament medical deși cazul sau era de grad zero…..au ținut un om de 78 de ani care suferise un avc timp de 24 de ore fără tratament ……

Mi- a povestit cum a încercat in timp ce se afla închis in camera la clinica laser sa meargă la toaleta…..a căzut in baie pe jos …..peste cada de dus….. și abia a reușit sa se târască înapoi in pat lovit la cap și spate…..ăștia sunt medicii….. cam asta fac cu părinții noștri …..ii umilesc și ii omoară cu zile ……sau ii distrug pe viata……halucinant și oripilant sunt cuvinte mult prea frumoase pentru a putea descrie ceea ce se întâmpla in spitalele din Arad

O femeie tânăra a fost omorâtă cu zile impreuna cu copilașul pe care îl purta in pântec …..tatăl meu a fost privat timp de 24 de ore de tratament medical deși suferise un accident vascular cerebral…..a intrat in spital pe picioare și ieri l am scos in scaun cu rotile pe jumătate paralizat…..oare câte astfel de cazuri mai sunt in Arad (si oriunde in alta parte n.r.) și nimeni nu vorbește nimic despre ele?

Este inuman sa nu acorzi tratament medical unor oameni care se prezintă cu afecțiuni grave la spital sub pretextul lipsei rezultatului la testul Covid …..pacienți cu afecțiuni grave sunt ținuți pe holurile spitalului cu zecile de ore pana ii baga cineva in seama……măsurile luate de acest guvern i- au transformat pe majoritatea medicilor din șpăgari in torționari …… asta este crudul adevăr”

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com