Click pentru a te abona

Poveste cu prințese pentru copii care îndrăznesc să viseze. Șapte fetițe și visul unei zile de toamnă aurie

339 Shares

Fie că ne-am născut mai norocoase sau mai puțin norocoase, fie că am trăit în vile luxoase sau în căsuțe modeste, atunci când suntem doar niște fetițe ne visăm, cum altfel, decât prințese frumoase, norocoase, dezmierdate și alintate de toată lumea, o lume mare și minunată așa după cum nu este cea în care trăim în fiecare zi. Povestea noastră cu zâne este cu Gabriela, Dana, Dumitrița, Maria, Crina, Mădălina, și Ana și se întâmpă la Tulcea.

Laura Ghioc, în colaborare cu Eliza Nițescu de la „Totul este Posibil”, s-au gândit că înaintea acestor sărbători atât de triste ar fi minunat dacă ar găsi o solutie minune (!) astfel încât șapte fetițe care aparțin unor familii defavorizate să trăiască o zi ca niște adevărate prințese.

Acțiunea „Prințesă pentru o zi” este dedicată unor fetițe minunate. Mai întâi ele au primit fustițe superbe realizate în timp record de către Bulina Studio. A fost o adevărată provocare pentru că măsurile au fost trimise online și acolo, la distanță s-au născut peste noapre fustițele cu fluturași dedicate micuțelor Gabriela, Dana, Dumitrița, Maria, Crina, Mădălina și Ana.

„Mulțumim Elizei și Bulina Studio pentru aceste lucrușoare deosebite care au adus zâmbetul pe buzele copiilor care-au început ziua, cum altfel decât la un salon de coafură unde o doamnă cu suflet mare, Adelina Mișelaricu, de la ADE Beauty Studio, a făcut adevărate minuni cu bagheta-i fermecată pentru cele șapte prințese care tocmai vedeau cum este să ai numai oameni buni în jur” ne spune Laura Ghioc.

Următoarea oprire, după salonul de beauty, micile prințese au fost invitate la masă unde s-au servit specialități din paste absolut reușite la Restaurantul Santa Catalina care s-a dovedit a fi gazda desăvârșită care le-a oferit o masă ca-n povești.

O zi specială, în care povestea a devenit realitate, nu se putea încheia decât cu surprize dulci și la o cofetărie, mai exact la Angelo, unde doamna manager Paula Vals le-a oferit un adevărat regal de dulce. Micuțele au servit un superb tort evident cu Prințese, au primit minunate cărți de povești și au avut o discuție online chiar cu doamna manager Paula Vals, care le-a încurajat pe fetițe să învețe cât mai bine și să fie niște fetițe curajoase, așa cum doar prințesele știu să fie. La plecare micuțele au primit și prăjituri delicioase.

„Mulțumesc foarte mult generozității acestor oameni minunați. M-a impresionat doamna Adelina cu răbdarea, creativitatea și viteza cu care a realizat 7 coafuri superbe. A fost absolut remarcabil faptul ca la Santa Catalina, prânzul surpriză a fost asigurat chiar de către patronii acestui restaurant. La Angelo, am intrat efectiv în universul copilăriei. Am întâlnit un om de o bunătate extraordinară, în doamna Paula Vals. Și știu că este rar să cunoști astfel de OAMENI. Să lași prea-multele probleme ale unui lanț întreg de cofetării, pentru a avea un dialog online, cu cele șapte prințese, este un semn de mare afecțiune pentru copii. Le mulțumesc și mămicilor, care au fost prezente și s-au bucurat la fel de tare, ca și prințesele lor. Ne propunem să derulăm lunar acțiunea „Prințesă pentru o zi”, deci ținem aproape”, ne-a transmis Laura.

339 Shares
0 0 voturi
Rating
Subscrie
Notifică-mă la

0 Comentarii
Feedback-uri
Vezi toate comentariile

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com